2013. november 22., péntek

Hála...

Ugye, milyen kis unalmas vagyok mostanában? Nyafogok, vagy csak vagyok...Pedig, legbelül nem is.. Repkednek a pillangók, tudjátok, az a boldogságos. Pedig nincs is igazán miért. Talán a hála, boldogsága? Hála a nagycsaládért, hála, hogy ma is felébredtünk, egészségesen, és mindenki tudod dolgozóba menni. Hálás vagyok a melegért a lakásban, a hűtőben az ennivalóért, hogy lehet ajándékot venni, hogy nemsokára szülinapozunk. Ezekért vagyok hálás. Meg még sok, sok apróságért....hogy meg tudom ölelni a nagyobbacska gyerekeimet is, és viszonozzák, hogy pihe puha kis bőre Csengének, és neki még nagyon kellek testileg, hogy van kinek, búcsú csókot adnom.:-)
Hálás vagyok, mert tudom, sokak nem tehetik ezt meg...

De azért a napi rutin is megy;-), már sül a sütőben cserépedényben a káposzta. És a gyerekeknél is leszedtem az ágyneműt, már mosódik. Az idő sötét, szürke, de nem kesergünk, ennek most van itt az ideje.
Legyen szép napotok, hétvégétek!:-)

4 megjegyzés:

  1. Ettől a cserépedényes káposztás ételedtől mindig beindul a fantáziám, úgy megkóstolnám egyszer, és a Dunakanyar is nagyon hív, ha egyszer összejön, nálatok megállunk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És esztek káposztát!:-) Nagyon jól sikerült, most is, már teszteltem!:-))) Csak gyertek, gyertek, várunk mi is, és a hegyek!:-)

      Törlés
  2. Anikó!
    Az "Ezek..." beírásodnál csodaszép fotót tettél ki, jó ránézni, benne van a szépség, a távolba tekintés, valamint a nyugalom.

    Nem vagy unalmas - az én olvasatom szerint - csupán?! a hétköznapokat éled meg, hol így, hol úgy, de nagyon sok jó gondolattal a lelkedben. Továbbra is sokszor érezd csak ezeket a kis hétköznapi csodákat a szíved mellett létező lelkedben!!!!

    Én múltkor csülökpöris káposztát csináltam, hát az valami fenséges volt azzal a sok "cupákkal", tejföllel, erőspaprikával....))))

    Nektek is nagyon jó hétvégét kívánok a szép kis családoddal együtt, innen Baranyából!

    VálaszTörlés
  3. Szép volt a hétvége, remélem a tiétek is! További szép napokat! :)

    VálaszTörlés