2013. március 26., kedd

Akartam írni...

...a hóról. Sok rosszat, meg, hogy unom...nem a havat, hanem a bezártságot. Elég vicces is volt, hogy ma mentem megvenni a sonkát és a csülköt a kisboltba, szakadó hóesésben. De hát ez van. Kettő gyerekem a három dolgozóból, meg is kérdezte, minek raktam ki a húsvéti díszeket, nem a mikulás jön? De nézzük a jó oldalát. Dávid elment szánkózni...csak a szánkó már a padláson volt!:-)
Gyönyörű házi sonkát és csülköt vettem, igazi füstöltet. Szép tojást is vettem, így ez is megvan, csak valami friss zöldség kellene és torma. Még jó, hogy tegnap voltam aktív, ma a mosogató rongy is feszesebb nálam. Így kis diétás krumpli főzelék lett, tojással.
Csenge éjjel az ágyunkba aludt, felsírt többször, majd úgy döntöttem odaveszem hozzám, egyből elaludt, én meg az ágy alsó sarkában kaptam helyet, még jó, hogy Zsolti mikor hazajött, betakarta Csengét a paplanjával, így volt saját paplanom. :-)

Ugye micsoda magvas gondolataim vannak? :-( :-)

De azt még mindenképpen le szerettem volna írni, hogy nagyon jólesik, valami! Ami pár kedves olvasómtól jön mostanában felém! Hihetetlenül jólesik. Mégha csak virtuális is, a távolság miatt, elgondolkodtatott! Újra kezdem érezni, hogy van akinek fontos vagyok, van aki bízik bennem, úgy, hogy nem is látott! És tudom, hogy őszinte az érdeklődés és a szeretet amit kapok! KÖSZÖNÖM! :-)
Megpróbálom én is viszonozni ezt, mert ahogy nekem is jólesik, tudom másnak is jó!

2 megjegyzés: