2013. március 4., hétfő

Bízom benne...

..., hogy az előző bejegyzés, nem azt váltotta ki bennetek, hogy már megint itt nyafog, hogy írjanak neki..Mondjuk aki számít, az tudom mit gondol és ír nekem, ami megint nagyon jólesett. Ilyenkor mindig megdöbbenek, mennyien vagytok mögöttem, és milyen erőt sugároztok. KÖSZÖNÖM!:-)

Jó volt a hétvége, bár szombaton mindent hittem, még pityeregtem is mérgemben, de jól alakultak a napok. Sok mindent nem csináltunk, szombaton, főztem,vásároltunk Mesivel, sétáltunk. Vasárnap flekkenezni szerettünk volna, de nagyon hideg szél fújt, így mi is lefújtuk!:-D Megsütöttem a húsit a sütőbe, csináltam mellé kukoricás rizst és saláta volt. Süti nem, mert péntek óta ott volt az almás pite, (csodálkozom...) De így hiába kívántam és is estére a jó csokis sütit, nem volt.:-)
Szerencse! Mert délután elszaladtunk a Decatlonba cipőért Bencének, meg nekem. És vettem egy pulcsit is magamnak. És mikor felpróbáltam itthon, megint kimosolyogtak, hogy milyen dömdödödöm vagyok. Nem bántón, csak olyan kedvesen. Mondjuk azért én is látom, hogy ha lekerül a télikabát, kinézek egy félidős baba várónak.:-( Na és a mérleg....az sem keveset mutat. Így este hiába kívántam valami kis ételt, nem ettem....és éhes voltam, és most is éhes vagyok, és arra a szóra is éhes vagyok, hogy fogyókúra, pedig nem olyan sokat kellene fogyni (akkor sem lennék karcsú) 10 kg-ot. Én megelégednék 5 kg is. Már jobban érezném magam. Kitaláltam, hogy gyümölcs napot fogok csinálni egy héten egyszer. Sokat inni, és este nem eszek. Egyszer csináltam a 90 napos diétát, nem volt rossz, csak egy nagycsaládban, olyan macera magammal külön foglalkozni. DE most belelkesültem.:-) Persze reálisan látom, hogy nem olyan könnyű falat ez. Meg valami tornát is fogok csinálni, de csak, mikor Csengével ketten vagyunk, ő még nem mosolyok rajtam, ha meg is teszi kedvesen csinálja!:-))))

Lehúztam az ágyneműt, mondjuk csak hármat, majd a többit a héten, legszívesebben ablakot mosnék, sikálnék...de nem teszem. Megyünk postára nemsokára, és teszünk veszünk ahogy szoktunk. Délután Mesinek újabb szóbeli felvételi. Drukkolok neki nagyon!:-)

8 megjegyzés:

  1. Tudod, hogy én is ablakot tisztítottam volna a legszívesebben. Mivel azonban a pénteki takarításnak írmagja sem maradt, ma ismét kisuvickoltam a lakást. Hogy tud pár gyerek (meg felnőtt, lásd sógorom) akkor koszt csinálni, mint az enyémek? :-)) Nálunk is megy a mosógép, mert paradicsomvetés lesz és kert szemrevételezése, mert tegnap megterveztem az idei termést! :-))

    Torna: én reggel amikor még mindenki alszik vagy csak a fele, mert a másik már elment a lakásból, akkor szoktam félórát tornázni. Heti 5-6 alkalommal. A kávémmal kettesben. ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is reggel kell majd beiktatnom a tornát,mert a estére már lekvár vagyok.:-)

      Most éppen Csenge kakaós csigájával szemezek...de kitartok!:-)))

      Törlés
  2. Szurkolok Mesinek nagyon. Biztos sikerülni fog!
    Neked pedig abban, hogy sikeres legyen a fogyókúra, legyen elég erőd, energiád és kitartásod hozzá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sikerült, Köszi!:-)
      Nem is tudom, valami másnak kell ezt hívnom, mert mondom, a fogyókúra szó hallattán, olvasán, éhes leszek..:-)))
      Talán csak kis célt kell kitűzni magam elé.

      Törlés
  3. Gratulálok az elhatározásodhoz! Én is épp fogyókúrán vagyok, tulajdonképpen állandóan fogyókúrázom, hol sikeresen, hol sikertelenül. Tapasztalatom, hogy nem a kilóktól való megszabadulás a művészet, hanem az új testsúly megtartása.
    Várjuk a híreket az eredményről.
    Erzsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Erzsi! Először is azt szeretném neked írni, hogy múltkor kommentelni szerettem volna nálad, de nem tudtam, bennem volt a hiba??:-)

      Na igen, a múltkori fogyásom után sem bírtam megtartani a súlyom...de most!!!!:-)

      Törlés
  4. Szerintem ne fogyókúrázz, hanem kezdj el futni. Elég ha egy hétren párszor elmész 20 percre. Egy idő után úgyis rá fogsz kapni az ízére és arra kell majd vigyáznod, nehogy túl sokat fuss. Sokkal könnyebb, mint a fogyókúra és még élvezni is fogod
    Egy kis lekesítés Dominikától, ha nem olvastad volna: http://csippcsuppblog.blogspot.hu/2013/03/igy-jartam-tegnap.html

    VálaszTörlés
  5. Köszi a tanácsot! Hát azért itt most nem olyna drasztikus fogyókurára kell gondolni, csak kevesebbet enni, odafigyelve.
    De, de olvastam, hiszen az egyik kedvenc blogom.:-)))De jólesik hogy felhívtad rá a figyelmem!!

    VálaszTörlés