2013. március 23., szombat

Most...

....repetáztam a túró gombócból, eléggé lelkiismeretfurdalásom van!:-( Hogy lesz így a tokám, és az úszógumim kisebb. (sehogy!) Mert ugye van az a téli! délután mikor jó bekuckolódni a kanapéra, nézni valami blődséget a tévében, és akkor lecsúszni egyre jobban a kanapén, és csak becsukod egy pillanatra a szemedet, és milyen jó lenne most úgy aludni, hogy még valamit álmodok is közben( azt akartam írni, hogy csurogjon a nyálam, de azt azért már mégsem írom;-))))
Valóságban, igen bemegyek a kanapéhoz, Zsolti ledőlt, kb öt percig, nem baj a radiátor előtt a nagypárna is jó nekem. Háromszor pörgetem végig a távirányítóval a műsort, kitűnő sarok csiszolót kínálnak, ebéd után nagyon guszta képek!!! Majd hol halk, hol hangosabb anya, aaaaaaaaaanyaaaaaa, aaaaaaaaaaaanyapaaaaaaaaaaaaa, menni kellene fel a dedért, kettő nagyobbacska tanulja a törit, legalábbis az egyik már négy órája ír, egy oldalt. A harmadik nagyobbacska fent van a szobájába, szerintem olvas, vagy rajzol...de nem tanul az ziher.. pedig még jutalmat is tűztem ki annak, aki ma ügyes lesz!  Ez van, bebuktam!
De vissza a téli délutánra, sötét, hideg van, hétfőre havazást ígér, de semmi baj, tegnap este a sétánál mikor mentünk Zsoltival, Dávid elé,azt láttuk sok udvarban égnek a teraszon a karácsonyi izzók!  Olyan hangulatos volt, így március vége felé, egy héttel húsvét előtt. Pedig eshet itt a hó jövőhéten, akkor is megpucolom az ablakot, felrakom a tavaszi díszeket, és készülök az ünnepre. Akkor is!!!!
 

12 megjegyzés:

  1. Amikor olvaslak, épp tejbegrízt "erőltetek"magamba, pedig rajtam is van úszógumi, meg stb....,
    Épp végeztem egy gyors ablakpucerájjal, fellógattam, kiraktam a húsvéti díszítéseket. A kapun marha jól fog mutatni a tavaszi koszorú, ha ráhavazik :)) Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Havazzon, akkor is jön a tavasz!:-)))
      Már én is díszitgetnék, de ahhoz kicsit takarítani kellene előtte...

      Törlés
  2. Szia, milyen mailcímre írhatok neked?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      bneaniko@gmail.hu
      Igen hu a vége, nem com. Muszáj ezt leírnom, mert sok emailt nem kapok meg emiatt!:-)

      Törlés
  3. Egészségedre a túrógombócot. Én meg épp ma röhögtem kínomban azon, hogy az már tudatosodott bennem, hogy jövő héten ünnepi munkarend lesz,és várhatóan szerdától minden nap négyig kell maradni fél három helyett, de az még csak ma, hogy az ünnep az már azt jelenti, hogy húsvét lesz. Hát mindegy.. most elmarad szerintem mindenféle ablakpucolás, és ilyesmi. De majd arra gondolok, hogy Te gondolsz rám, miközben pucolod a tieidet, és ettől hátha itt is szebbek lesznek. :)

    VálaszTörlés
  4. Gondolok Rád majd, bár inkább segítenék inkább, amit nem hagynál!:-)))
    itt nem csak poros, hanem állandóan tapicskolt az apró kezektől az ablak!:-)

    VálaszTörlés
  5. De jót mosolyogtam, mert elképzeltelek Titeket! Ez időtájt, mi javában utaztunk, de itt vagyunk épségben és én is annyit ettem, hogy ma még nem volt gusztusom semmihez. Majd ebédre! Ha otthon lennék én is meggyújtanám a karácsonyi izzókat, hiszen még nem szedtem le, mivel nem volt az idő alkalmas rá! :-))

    VálaszTörlés
  6. Hétfőre? Nálunk már ma reggel fehér lett minden. :)

    VálaszTörlés
  7. Mostanában felénk kifejezetten előnyös némi túlsúly.Így legalább nem dob odébb a szél.

    Én megpucoltam az ablakokat a hónap elején.A 15.-i vihar után szó szerint fekete sárfoltok éktelenkedtek rajtuk.Nagynyomású gőzborotvával mostam le a falat,lépcsőket meg az ablakokat egy hete.Aztán az üvegeket áttöröltem és újból ragyoktak.Két napig.Én tuttira nem pucolok ablakokat húsvétra.Már csak babonából sem,mert akkor biztos megint behavaznánk.
    Apropó,nálunk is esett reggelre:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk muszáj volt már...de nem bízom benne, hogy tartós lesz, talán inkább a magam kedvéért csináltam.

      Törlés