2013. november 19., kedd

:-) csak...

Tegnap hallottam abban a 10 percben- míg oda tudtam figyelni-, Müller Pétertől, hogy mindenkinek van egy titkos ajtaja, ott bent legbelül, ami csak az övé, senki be nem léphet oda, csak saját maga. Mostanában ritkán nyitom ki az ajtót, pedig annyira vágyok oda...(most felhúzott orral kiabálja nekem Csenge, tejbegrízt enne, áááááá) Mikor arra gondolok, úgy lennék egyedül, következő pillanatban, már szégyellem is magam. Milyen jó a nagycsalád, mennyire remek nekem, milyen jó, hogy itt vannak nekem, egészségben, és még milyen jó, hogy van nekem egy ilyen szerető párom az életben....És azt is tudom, 2 óránál tovább nem bírnám a magányt. De ez a folytonos "vágyás" fárasztó. Vágyni arra, hogy valaki benyit az ajtón, és közli, itt van két nap, csak a tiéd! Azt sem tudnám, mihez kezdenék vele...erősen gondolkodom....akkor sem jut eszembe...pedig vágyom rá...akkor meg???:-(
 Más meg akinek van magánya, vágyik a nyüzsgésre, nagycsaládra. Ezt nem adom, ez az enyém!:-)) De, hogy nekem semmi sem jó????:-D

6 megjegyzés:

  1. Tudod, mikor a barátnőm költözött egyet figyelt, neki egy külön zúg legyen. Aztán mikor nem jött össze újra költözött. Jó néha elvonulni, magunknak lenni, de jó az is, hogy ott vannak körülötted! (Mikor olvastalak tudtam mit akarok írni, elfeledtem, de így megvan a lényeg.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zug, az nincs...nem is akkora a lakás...:-) Pedig milyen jó is lehet..

      Törlés
  2. Hát, ha mindig vissza tér ez a gondolat, akkor ott lehet valami. Kis magány, pár óra és az ember megújulva lép vissza a családi körbe. Kell néha.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kell bizony, mert felemészt a dolog. Keresek majd...

      Törlés
  3. Nekem az esti vasalások az egyedüllétek.A kis gardrób a zúg.Akkor már csendes a ház,merenghetek,befelé fordulhatok.

    Most ugyan előfordul néha,hogy egyedül vagyok itthon délelőtt,de akkor rengeteg dolgom van,pörgök,úgyhogy bár csend vesz körül, a gondolataimba nem tudok merülni.
    Így,hogy délelöttönként oviban van a kicsi lány még inkább örülünk az együtt töltött időnek,és még jobban élvezem a nyüzsgését.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Este én már nem vagyok jó ilyenekre, bár ha lenne normális vasaló helyem, lehet jobb lenne...:-)

      Törlés