2012. január 11., szerda

Csend!:-)

És igen!!!! Egyedül vagyok, a legkisebb matricám is alszik, csak a kis rabszolgáim(mosó, és mosogatógép)hangját hallom. :-)))
Mindenki egészségesnek nyilvánítva, senkinek a hangját, betegség apró jelének kinyilvánítása formájában, nem akarom hallani!:-)))
Micsoda pillanatok hosszú hetek óta, na ilyenkor tudnám a hegyet is elmozdítani, na de még jó, hogy vannak kis motoszkák a fejemben akik csak ezt hajtogatják, ez is véges, csak egy óra, másfél. Az meg arra lenne csak elég, hogy fogást keressek a hegynek.:-)))
Így ideültem, és jól érzem magam. Bár az agyam jár, mert már begyúrtam a fasírtot, sóban pihen a cukkini, és a rizst is előkészítettem már. Tegnap elfogyott a bukta, ami nem baj, csak sajnálom, hogy nem fényképeztem le Csengét, aki ma az utolsó példányt megkaparintva, tudatosan kereste a lekvárt benne, majd kente a hajára, hiába mondtam neki ez nem zselé kislányom!:-)))
Zsolti meg csak úgy este megjegyezte milyen finom is volt az a szezámmagos zsömle amit múltkor sütöttem. Tehát valamikor azt is sütök, jó az csomagolni. Ma megyünk fogszabályzásra is, utána beugrok lisztet venni. Kicsit betankolok tartós élelmiszerből. Sokat nem tudok, mert nem tudom tárolni.

2 megjegyzés:

  1. Szia Anikó!Örülök, hogy jól vagytok.Ma én is buktát sütöttem, szilvalekvárosat.:)Finom volt, régen volt már.Töltött pizza készült még.
    Csenge ari lehetett!:)

    VálaszTörlés
  2. Szia Nelli!
    Finom lehet szilvalekvárosan is a bukta.:-) Töltött pizzát hogy megenném most...

    VálaszTörlés