2012. január 3., kedd

Képek:-)

Ez lett Kati babának
Valaki van a karácsonyfa alatt:-)
Hogy megnőtt a hajam;-)
Még gondolkozik  Mesi ki legyen!:-)
Dávid eldöntötte, szörny!:-O
Bence a bulista!:-)
Ez a gömbölyű baba, Csengéé! Bubú!
Ő Borcsié lett, szerintem ez a legszebb a három közül!:-)
Buli van!!! Csak én mi vagyok????:-))) Banya!!;-)
Most lettem kész Nővérem kislányának, kicsi Katának varrt babával. Olyan büszke vagyok magamra! :-) Mutatok képet róla, meg a Borcsának készült babáról és a Csengének készültről is.
No meg, pár szilveszteri képet!;-)

5 megjegyzés:

  1. Jaj de aranyos babák :) Olyan fillinges nem ? Emlékszel amikor anyuci öcsi babát csinált nekünk ??? :)))))))))) Hát ez pont olyan ! Kata biztos örülni fog neki ! Puszi

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók lettek a babák.. :) Tetszenek.. majd ha egyszer mégis lesz egy lányom, esetleg... varrsz neki is egyet? (és az unoka is ér még majd..? :D)
    A szilveszteri képek is nagyon jók.
    Mesivel kapcsolatban ami még eszembe jutott, tartsatok néha egy csajos délutánt. Ti hárman, csak csajok. :) Vagy néha, ha összejön, kettesben vele..

    VálaszTörlés
  3. Remélem Kriszti, örülni fog Kata!:-)

    VálaszTörlés
  4. Dius! Az biztos, ha kislányod lesz varrok neki ilyen babát, de az unokáidnak is! Tuti!;-)Köszi a dicséretet.:-)

    Mesivel kapcsolatban igazad van, néha, néha sikerül is. Én is emlékszek erre a hangulatra, utálatra,csak nem mentem ennyire messzire...nagyon hamar jött a kamaszkor, nagyon, és sokáig fog tartani. De rájöttem, nem szabad harcolni. Majd ezt sokszor emlegetem magamnak!:-)) És még a fiúk is majd...remélem még azért az egy pár év lesz.;-)

    VálaszTörlés
  5. De édesek lettek a babák!:-)))
    Bori imádja Ancsi babát, vele alszik, visszük magunkkal mindenhová. Köszönjük szépen még egyszer. És még mindig büszke vagyok Rád.:-)))

    VálaszTörlés