2012. január 31., kedd

Jó így!

Ja, nem! Félreértettek.:-) Nem szeretnék én "sztár" lenni!:-))) Csak hangosan gondolkodtam. ;-)
Jó így ahogy van! Én szeretem ezt a családias blogot.

Más. Nagyon nyügibéla Csenge! Jön az alsó kettő metszőfoga a meglévők mellé. Teljes a hiszti! Próbáltam a mindent, cici, simi, dentinox gélt.No, azt csak nyalogatja.Nagyon sajnálom őt! Eddig a hat foga simán kijött!


Vessetek a mókusok közé, de én várom a hétvégére beígért havat. Úgy ki fogom magam szánkózni, hogy csuda. Már ha lesz hó. Na és nem csak én várom, a gyerekek is!:-) Lesz még egy buli a hétvégén. Mivel olyan jól sikerült a szilveszter, így csinálunk itthon farsangot is. Jó, az igazsághoz hozzátartozik Bence elfuserált utolsó osztályfarsangja! Mennyit készült rá, apjával olyan keresztes lovag jelmezt gyártottak, hogy csuda. Na de majd szombaton újra beöltözhet. Én még gondolkozok mi legyek, Zsolti is. A többiekét, most nem árulom el, majd lesz sok-sok fénykép.,-) Sütünk fánkot, és kitalálunk jó kis feladatokat.

5 megjegyzés:

  1. Egész reggel a vessetek a mókusok elé-n gondolkodom,és nem jut eszembe,honnan ered.Segíts!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsolti szerint Mesefilmből:-) Én, nem emlékszem:-) Google: Woody Allen.

      Törlés
  2. De jó ötlet ez az otthoni farsang :)), jövőre - most a fél éves és 8 éves mellett még nem - lehet, hogy mi is kipróbáljuk :)) Vivi.

    VálaszTörlés
  3. Ilyenkor ugy irigyellek hogy ekkora családod van :) Nembaj majd felkerekedünk és megyünk hozzátok farsangolni :))))))))
    Jó bulizást nektek hétvégére !!!
    Puszi

    VálaszTörlés