2012. január 15., vasárnap

Vasárnap reggel.

Azon gondolkodtam éppen, hogy másnak is vannak olyan dolgai, amitől fél, retteg? Nekem van! A családomat ért valami negatív dolog, betegség, baleset, bántás formájában. Jó nem mélyedek bele, nem engedem hogy a félelem uralkodjon rajtam. De minden egyes alkalommal, mikor együtt a család, megnyugszom. Ez biztos az anyai énem, meg a törékeny nő;-) énem, ami felülkerekedik ez az érzés. Tegnap kiröhögött Mesi mert megjegyeztem hogy már megint jön a "hír";műhold csapódhat Magyarországra, Jó kicsi a valószínűsége, de van! És a hírek is? Meghalt, kigyulladt, balesetet szenvedett...és már rezzenéstelen arccal hallgatjuk. Pedig ezek mögött a hírek mögött, családok vannak. Én ebbe szoktam belegondolni.:-( Nem jó érzés, ilyenkor mindig azt érzem, be kellene dugnom a homokba a fejem, de talán addig jó, míg vannak érzések.

Na ez nem éppen, egy könnyű vasárnap reggeli kávé melletti téma, na de ez is én vagyok.:-))
No, meg tegnap kicsit megijedtem. Mesi játszott Csengével, és kijött, hogy  mennyire nem tudják még belátni mi lehet a következő mozzanat, csak csinálta, csinálta. Majd egy rossz mozdulattal majdnem a nyakát törte Csenge.:-( Én úgy, de úgy megijedtem.:-( Persze Mesi is.:-( Belegondolni is rossz.

 De, jót aludtunk, csak kétszer kelt Csenge.:-) Csak ma már érzem ki kell mozdulnom kicsit.:-)

És a tegnapi kenyerem, nagyon szép lett. Egyre jobb és jobb lesz.:-) Ma sütök hamburger zsömlét, azt tudnak csomagolni holnap.

Azért szép vasárnap van!:-))))

2 megjegyzés:

  1. Szia Anikó!Ilyen negatív gondolataim nekem is vannak és ilyenkor igyekszem gyorsan másra gondolni, terelni a figyelmemet.Örülök, hogy jó éjszakátok volt.
    Jó, hogy nem lett Csengével nagyobb baj.
    A kenyérről, zsemléről nem tudsz fotót feltenni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. teszek majd fel képet, csak, tipikus, most merült le az elem.:-(

      Törlés