2012. január 22., vasárnap

hétvége

Meglepetés Mesinek nagyon jól sikerült! Barátnőjét csaltam el hozzánk, úgy, hogy Ő nem tudta.:-) Nagyon meglepődött rajta! És nagyon örült, olyan kamaszosan.,-) Itt aludt Nati, úgyhogy tegnap csak hangos kacagástól volt hangos a ház.Ma ünnepljük a családdal a szülinapot, és rém cikis leszek mert a torta, tűzijáték, gyertya nézés közben, LGT fog menni: Még csak 14.....:-) Emlékeztek? Egyik éjjel ugrott be a szám.:-)
Sütök sacher tortát, és rizses gyümölcsös, csokisat, annak nincs neve. Lesz szendvics is. És ajándék is, majd holnap leírom mennyire örült neki a szülinapos!;-)

Bizonyítvány, én színötös bizivel nem tudok szolgálni, DE azt hiszem, minden gyerekem a lehető legjobbat hozta ki magából, és mi büszkék vagyunk rájuk. Dávid, sokat javított, Mesinek is sikerült, 4 tantárgyból dicséretes ötös,  irodalomból és nyelvtanból, technika, és rajz (igen, ennek örülök) Mert iszonyúan tehetséges, jó lenne ez irányban tovább tanulnia. És Bence, no igen, benne van a legtöbb munkánk, de a legrosszabb jegye is hármas lett. Nagyon örültünk neki.:-)

2 megjegyzés:

  1. Anikó, ügyes gyerekeid vannak. Büszke lehetsz rájuk.
    De az is igaz, az "imádathoz" elég a tény is, hogy a miéink.

    VálaszTörlés
  2. Isten éltess Mesit. :)
    A bizonyítványokhoz gratulálok. :)

    VálaszTörlés