2013. május 6., hétfő

Itt van...

...előttem, ez a nagy fehérség! Annyira írnék, mellette meg, mit? Gondolkozom....gondolkozom....
Annyi mindent lehetne írni. Annyi minden történik, velem, velünk mostanában. De ez olyan belső, olyan magamnak való. Talán ha lenne jó barátnőm neki sem mesélném el ezt! Nem értené, tipikus, másképp élem meg, mint ahogy elő tudnám adni, így ide sem tudom úgy leírni, ahogy szeretném.

Tehát itt a  nagy fehérség! Szeretek ide jönni.:-) Nem írok, és nézem, akkor is annyian idejöttök hozzám...olyan jó nekem!
Jó nekem, mert tegnap kaptam ágyba egy hatalmas orgona csokrot, kávét, és levelet, és mosolyt és mosolyt...az, hogy délután olyat csináltam, amire anyaként nem vagyok büszke,az más kérdés... Csináltam már sokszor, és fogok is. Én is ember vagyok! Pedig, de szeretnék olyan lenni, mint képzelem, képzeltek! Mert a legjobban várni utálok, hogy majd meglátom, a mostani kamasz gyerekeim is, majd jók lesznek, összetartók, igazi testvérek? Majd egyszer lehet egy házikónk Őrségben, ahol úgy pipázhat Zsolti, hogy el tud lazulni? Néha elhagy a remény...néha....

Minden estre Zsolti ma szülinapos, csináltam a munka helyére túrós meggyes-csokis sütit, és a tegnapi krumplipüré maradékból pogit! Isteni finom volt, igen VOLT! Család a hétvégén ünnepel!

És igen, tegnap mikor öleltem , egyet, kettőt, hármat, négyet. Gondoltam Rátok! Talán egy férfi olvasóm van MJ!(köszi) És Zsolti néz be néha...
Így gondoltam Rátok Anyák és Nagymamák, hogy nektek is remélem olyan jó, mint most nekem!:-) Aki meg még előtte van, pl. Ditti, neki is jó lesz nemsokára!:-)

Lesz összeszedettebb bejegyzés is, csak...kicsit kusza vagyok mostanában!:-(

 

6 megjegyzés:

  1. Elöször is nagyon boldog szülinapot Zsoltinak !
    Tegnap Katám valahogy érezte az anyáknapját mert egésznap bújt , puszilt és piszézett velem és este meg nem szokványos módon nagyon átölelt na több nem is kell ennél higgyétek el !!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig Te is átélted már kétszer!:-) De jó ez mindig!!!:-)
      Átadom a szülinaposnak majd!:-) Köszi:-)))

      Törlés
  2. De aranyos vagy! :) Igen, néha kívülállónak is érzem magam, mert talán év vagyok az egyedüli nem anyuka ebben a blogos körben. De nagyon-nagyon remélem, hogy hamarosan változik a helyzet.
    A párodat Isten éltesse sokáig!!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi átadom neki!:-)
      Én is nagyon remélem hamarosan változni fog, és Te is átélheted az anyaságot!!!

      Törlés
  3. Szia! Én csak nemrég találtam rá a blogodra, de nagyon szeretem olvasni. Alig várom, hogy nap, mint nap olvassalak. Kitartás, és csak így tovább:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy! Ez most különösen jól esett!!!! Írj máskor is!:-)

      Törlés