2013. május 31., péntek

mi is lehetne......???

Végre süt a napocska. Mert ez a hideg...:-( Előkerült a kötött zokni éjszakára, a meleg pulóver is. Zsolti sem tudott pecázni menni reggel. Tegnap a villámlás miatt, ma a hideg, és a szél miatt! Azért próbál pihenni.
Én meg megerőltetem magam és elmegyek az iskolai gálára. Nem szeretek menni, mert sokan vannak..meg sok, sok évi rossz tapaszalt. De most muszáj menni, mert megsajnáltam Mesit, aki keringőzni fog. Nagymamája, (anyósom) megigérte hónapokkal ezelőtt a neki, hogy elmegy megnézi a szép fehér ruhában. Igen, mint mindig, nem megy el...így azért valakinek csak kell menni, megyek. Egyedül Mesivel, ha jól érzem magam, maradok is. Igen, Csenge nélkül..Második lépés a cél felé..;-)))

Ma jó kis zsenge karalábé leves lett, és a maradék tarhonyás hús.

3 megjegyzés:

  1. Egy pecás menjen. Ha esik, ha fúj, ha fagy, ha az ég szakad is le. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ment, negyed órát lógatott, de azért nem kockáztatott a viharban.:-)
      Amúgy meg jön a Duna fel.:-( Idén, eddig nem egy pecás év...

      Törlés
    2. Nézem a híradásokban és csak remélni tudom nem okoz minden eddiginél nagyobb bajokat a Duna. Felénk sem jó a haljárás. Tegnap kimentünk Melindával gombászni s közben beugrottunk kimerni a csónakot. Rengeteg víz esik le újabban, ma is egész nap szemerkélt. Visszakanyarodva. Összefutottunk egyik tettestárssal s csak a panasz jött belőle. Idén egy süllője van és más semmi. Pedig nagy pergető ráadásul csónakos ő is. Ráéreztem. Már nem bánom annyira hogy nem váltottam az idén engedélyt.

      Törlés