2013. május 17., péntek

Kedves...

...rokonok, barátok, ismerősök! Örömmel tudatom, hogy a legkisebb lányunk Csenge, a leglátványosabb élet szakaszába lépett!:-)))

Ugyanis a szoba tisztaság felé halad. Tudom, tudom, már nem olyan dicsekedni való dolog, lassan két és fél évesen, hiszen van aki két évesen már, van aki előbb is..Na de a statisztikát vonva, (négy gyerek után már lehet ilyet:-), pont időben. :-)

Történt ugyanis, hogy tegnap itt voltak Katáék, ő már gyakorolta is szépen eme mutatványt, mígnem megmutattuk Csengének is. Aki felült a WC-re, vagyis szűkítővel, és és nyomott, nagyon, olyan nagyon aranyos kispofival, majd egyszer csak pár csepp ment, majd rájött, hogy jé, ez így megy? Akkor nosza, tovább engedte. Majd délután 128X mentünk, és mindig pisilt  a WC-be, aranyosak voltak a kiscsajok, egymást buzdították a fürdőben, majd nagy tapsolás ment, ha valakinek sikerült valamit produkálnia!:-D

Eddig is ült Csenge a wc-re, de nem érezett a dolgokra rá. :-) Tegnapi tanulság még nekem az, hogy sikerült, kis madár lelkű kis csajt összeszeretgetnem. Kriszti csak mondott neki valamit, nem is durván, de úgy elkezdett sírni, hogy órákig rá sem nézett Krisztire. És akkor itt van a félelmem, hogy az az óvónéni....jaj, de jó, hogy még nem!!!!

Biggyesztés Meli kedvéért is;-), hortobágyi palacsinta, a fiúk kérésére.

8 megjegyzés:

  1. Ó, de jó! Gratulálok!
    Mi annyit haladtunk az ügyben Katikával, hogy kéri felülhessen a WC-re de nem tudja mit kell csinálni, hogy kell elengedni. Majd megjön az is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze hogy megjön...mi is még csak próbálgatjuk..:-)

      Törlés
  2. De ügyes!!Mi a hónap elején kezdtünk el tudatosabban koncentrálni a szobatisztaságra, de nem erőltetve. Már csak alvásnál van pelus(megjegyeztem Zolinak, hogy 2 hete nem vettem pelenkát, erre ő: de mosóport igen:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen a mosópor!:-)))) Tegnap a negyedig adag ruha után én is feladtam..:-)

      Törlés
  3. Gratulálunk!
    Tényleg időben. Nálunk a gyerekeknek bizony nagy része pelenkásan megy oviba 3 évesen. Nagyfiú is ilyen idősen lett megbízhatóan szobatiszta és 3,5 évesen éjszaka. Sót utána is volt, hogy ha nagyon fáradt volt és kimerült, éjjel bepisilt. Mára ez teljesen kialakult és nem kevesebb a gyerekem, hogy nem 1 évesen kezdte a szobatisztaságot. Ügyes CSAj a galamblelkével! :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, az ügyes CSAJ nevében!:-))) Megy a e-mail majd! (köszi)

      Törlés
  4. Gratulálok Csengének:) Amúgy is itt a nyár, ilyenkor könnyen megy a szobatisztaság gyakorlása:) Szép hosszú hétvégét kívánok Nektek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, várom is az igazán jóidőt. Mert még azért elég változó!
      Köszi Erzsi, jó lesz a hétvége!:-)

      Törlés