2013. május 3., péntek

Na, igen...

...ezt is megéltük! Tudatosodik bennem egyre jobban, hogy ballag lassan Emese! Közhelyes, meg minden, hogy most kísértem az első osztályba, Bambival a kezében, most meg az a fontos, hogy jól álljon a ruha, a smink.:-)))
Tegnap voltunk megbeszélni a ballagás részletét a szülőkkel. Igen, itt kijönnek az anyagi problémák. Van aki olyan bankettet szeretne, mi csillivilli, van aki olyan bográcsos, sátras, érezzük jól magunkat, vagyis a gyerekek!
De úgy látom nem lesz gond, szépen meg tudtuk beszélni. És abba meg beletörődök, hogy az osztályfőnökük, igazán érdektelen. Ez van, csak az bosszant, minek viszi el őket két napra Balatonra 15000ft-ért? Nem lesz egy nagy dolog...de, legalább addig is együtt vannak. Mert ballagás után, én tudom, szét fognak széledni. Még ha egy páran egy iskolába felvételiztek.

Mindenesetre furcsa, hogy ekkora gyerekem van már. Pedig már tavaly lehetett volna részem ebben, mert Mesit visszatartottuk az oviban egy évet!
És tegnap mikor Csengét fürdettem, olyan jó volt, hogy van még ilyen kicsi emberke is akinek még fizikailag kellek, mert már hárman olyan nagyok...:-)))) Na, mondjuk ezt is meg tudom cáfolni! Strandon vagyunk, éhesek a gyerekek, igaz előtte ebédeltünk. Persze, persze megéheznek a vízben. És hát a strandon a lángos, és a hamburger nagyon jólesik. Na igen ám....mondjuk a gyerekeknek, menjenek nézzenek körbe, hol lehet venni, és mennyibe kerül. Hát....már akkor, nem is annyira éhesek...de ugye nagy úr a lehetőség!:-)))) Elmennek, Mesi, Bence jön, hogy ők láttak 790ft-ért menüt, abban sült krumpli és hamburger is van üdítővel. Majd előkotrom a pénzt, elmennek venni. Kis idő múlva, Dávid jön, hogy Mesi ott nézte meg ahol zárva van a bodega!:-DDDD
Ők, Mesi, Bence jönnek egy méregdrága fagyival....ja, hogy zárva volt a bódé...Zsolti meg felpattan elment előtte Dáviddal hamburgerért máshova, kikérte, de otthagyta Dávidot (mert egyedül nem mert menni). Bence ideges, mert Mesi csőbe húzta, ő is inkább hamburgert evett volna.:-) Erre én elmentem vettem két lángost és mindenki jóllakott!!! Na ezt csak azért meséltem el, mennyire önállóak! Főleg Mesi, aki áll a bezárt bódénál, és nézi az árlapot, még jó, hogy nem kért is és vár, csak vár....:-D 12, 13 é 15és fél éves gyerekről beszélek. :-))) Pedig bizonyúristen, nem katonázom fel nekik az ennivalót, és járnak boltba, ők készítik maguknak az uzsonnát...stb!

Ma is megyünk ballagásra, unokatesó ballag a középiskolából. Megy az idő...:-)

2 megjegyzés:

  1. Megy :), szépen megy, eseménydúsan, minden jót nektek és a nagylánynak.

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon tuti :) Ha vígasztal a 17 évesek sem sokkal nagyobbak. Ugyan az anyánk nincs otthon reggeltől-estig ( és ez szó szerint van) és ők kiettek mindent a hűtőből, de ja, hogy ennek a lúzer anyánknak szólni kéne, hogy amire számít az ugyan már nincs csak az üres jénai visszatéve a hűtőbe. Olyan jól esett, hogy este 8-kor mehettem vissza vacsiért.... Pedig 17 évesek... és már készülnek a külön életre.....

    VálaszTörlés