2013. május 24., péntek

Már? Még?

Fél négy múlt...Utálom az ilyen napokat! Mikor saccperrkb fél órát vagyunk együtt Zsoltival, pont ma, pont a 16. házassági évfordulónkon? Tudom, majd holnap megünnepeljük, meg amúgy is nem elég nekem a 18 és fél év, arra, hogy együtt legyünk? És még remélem a sok, sok év!!!
Két percenként megy a negyedórás műsor a legkisebbtől, majd megy a mosolygás tovább, két percig...amúgy fürdőt kellene kitakarítanom, meg lehetne mást is, de semmi kedvem. SZÓ SZERINT, semmi kedvem!:-( Nehezen megfőztem, a nem túl nagy odafigyelést igénylő töltött paprikát, a gombóc szét főtt, az íze jó...de ennyi. Most valami bogár miatt megy a nyafi...de a kelekótyaságom netovábbja ma, egy hisztit  a százból elhagyhattunk volna HA, jobban figyelek a hisztire. Mert nem a mogyorókrémet akarta Csenge, csak a szívószálból kért a kakaóhoz. Mire ezt megfejtettem....

Na nézzük a jó oldalát, holnap szombat. Jó oldal??? Fene tudja, legalább nem lesz időm itt mélázni...és sajnáltatni magam!:-)
 

7 megjegyzés:

  1. :-)))
    Borit éppen egy országos nagy hiszti után két perce vitte el anyukám. És már hiányzik. Még a hisztije is...

    Nagyon boldog napot, napokat nektek, Drága Barátnőm!

    VálaszTörlés
  2. Én a sütésnek álok neki ma nehezen, pedig mindenki kirándulni megy holnap... és még bodzás limonádét is ígértem :)!
    Kitartás, nálunk szerencsére ilyen hisztik már nincsenek.

    VálaszTörlés
  3. Nekem sem megy ma a tanulás, helyette vasalok. Meg amúgy is, esik, mér megint, még mindig, hideg van. Életem Párja későn jön, mert ugye most lehetnénk kettesben orrvérzésig, erre most van munka dögivel. No, majd holnap jobb lesz! Szép hétvégét Nektek! :-))

    VálaszTörlés
  4. Anikó, nagyon sok szép, szeretetben együtt töltött évet kívánok nektek!

    VálaszTörlés
  5. Anikó, nagyon boldog évfordulót kívánok Nektek, jó lesz az az ünneplés holnap is:) A takarítás megvár, szerintem van valami a levegőben, mert nekem sincs kedvem semmihez, de végre már legalább nem esik. Vond be a gyerekeket is a takarításba, ez legyen az ő ajándékuk, bár én sokszor úgy vagyok vele, előbb végzek magam. Szép ünneplést, szép hétvégét:)

    VálaszTörlés
  6. Minden jót, hosszú, derűs éveket :)!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm mindenkinek, aki gondolt Ránk!:-)))

    VálaszTörlés