2013. május 31., péntek

Viszavonom!

Visszavonom azt a kijelentésemet, hogy nem jó az iskolai gála!!!! Nagyon, nagyon régen éreztem magam ilyen jól, és nem kellett orrot fújnom közben, popsit törölni.:-) Pár év szünet, mert a fiúk nem aktívak, szereplés terén...de majd újra lehet menni, Csengét megnézni..
Nagyon aranyosak voltak, és  a tanárok a végén fergetegesek! :-D
Mesiék kezdték a műsort a keringővel. Én próbáltam felvenni őket videóra, de potyogtak a könnyeim, olyan szépek voltak!:-)
Lehet felrakom a videót majd....

4 megjegyzés:

  1. Az előző bejegyzésed teljesen nem olvastam, de örülök hogy végül elmentél és jól érezted magad . Azt elhiszem hogy pityeregtél én is minden ilyen rendezvényen sírtam. A kis unokám bölcsitől fog a jövő héten búcsuzni ott nem tudok lenni mert messze laknak de tuti hogy végig bőgném. Kíváncsian várom a videót!

    VálaszTörlés
  2. Lehet???
    Feltétlenül !!!:)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Engem az érdekelne, hogy milyen iskolai gála volt ez? Olyan mint mondjuk egy évzáró?
    Szép napot!
    Eszter'

    VálaszTörlés
  4. Kedves Anikó, remélem, összeszedted magad a kiborulós bejegyzés óta. Nekiálltam hozzászólást írni, de mégsem írtam, mert félek, csak közhelyeket kaptál volna tőlem. De talán mégis... Szerintem nem baj, ha úgy érzed, hogy nincs rendben valami az életedben (bár kétlem, hogy egy boldog feleség és 4 gyerekes anya elmondhatja azt, hogy sikertelenség kíséri az útját). Én megértem, hogy mit akartál vele mondani; én is éreztem már ilyet. Volt, hogy úgy éreztem, nem csinálok semmit. Aztán apránként kezdett kialakulni az ellenszer: főiskolára jártam, aztán egyetemre is (ezt sajnos nem fejeztem be), elkezdtem blogolni, ami sok örömet adott már eddig is, eljárok egy most kialakuló társaságba, ahol nagyokat beszélgetünk, vitatkozunk, kezdem beindítani a kézműves "karrieremet"... Érzed Te is, hogy mit kéne csinálni, valamit, ami MÁS, mint az eddigi tevékenységeid. Nem tudom, miből gondolom, lehet, hogy hülyeség, de azt hiszem, Neked megfelelő lenne az önkéntesség, amikor fizetség nélkül, a szabadidőd terhére végzel valami karitatív munkát. Biztos vagyok benne, hogy sokat kapnál egy ilyen tevékenységtől.

    VálaszTörlés