2013. május 28., kedd

Most...

....hogy Csenge nem alszik délután, (igen, nem alszik, de nem tudok mit csinálni, a fejem tetejére is állhatok, akkor sem) Reggel fél nyolctól,(jobb esetben) este nyolcig, megy a nyüzsi, és igen rajtam. Mert mostanában az amúgy is ragacs gyerekem, rajtam lóg, szó szerint! Mikor főzök, mikor öltözök, mikor a legkisebb helyiségbe megyek, mikor a forró vasalóval zsonglőrködök. Mikor ebédelek, és a főzelékes kanál a számhoz ér, szóval, mindig! És ha esetleg ideülök, vagy a telefon a fülemhez ér.....
Oké, én nagyon, nagyon szerettem volna Őt! És igen, mai nap függő vagyok, a bőre illatától, a kócos hajától, a kis meleg ölelésétől. És ahogy látnátok ahogy ebben a pillanatban simogatja a hajam, és puszilgat, elolvadnátok Ti i,s mint én!:-)
 De persze mikor ebből az idillből kizökken(ünk) és valami nem tetszik neki, vagy valaki szól neki, akkor rohan hozzám és fülsértően visít. Akkor azért van egy pillanat mikor óvodát követelek,de azonnal!
És azért nem ilyen rózsaszín a helyzet, mert azért érzem magamon, hogy a déli egy óra igenis jár(na) nekem, amikor megiszom a kávét magamban, és nem figyelek senkire, és semmire....hosszú így a nap!
És akkor még délután jönnek a nagyok, és csak két hét van a suliból, dolgozat, dolgozat hátán.....
És most valahogy azt sem vigasztal, hogy jön a nyári szünet...nehezen tudom elképzelni, mit fognak kezdeni a rengeteg szabadidővel?

8 megjegyzés:

  1. Bejegyzésed első része akár rólam is szólhatna :)

    VálaszTörlés
  2. Ne aggódj, majd megoldják! Lehet viszik a kicsit is! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Viszik, ideig óráig, majd a nagy unalom...:-)

      Törlés
  3. Vasalni éjszaka kell Anyuka! amúgy meg aludjon csak, nem romolhat még el az alvókája! bár tudom, hogy ha nagyon akarom akkor Flóra sem alszik el, direkt!- szóval ne akard annyira:) és aludni fog.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem vagyok képes éjszak vasalni. Ha ez is megszünne, akkor már végképp feladnám!:-)))

      Amúgy nem akarom, már nem. Mármint, hogy aludjon!

      Törlés
  4. Nálunk ebéd után pihenés van, lehet könyvet nézegetni, mélázni, akár aludni is. Egyet nem lehet, kijönni az ágyukból! Ezt be is tartják, így van nekünk egy másfél óránk hétvégente napközben. A gyerekek a szabályokat elfogadják és betartják, ha következetesek vagyunk és persze vannak kivételes napok.
    Próbáljátok meg hátha nektek is beválik valami. Anyának is kell a pihenés!
    Szép napot!
    Eszter'

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Eszter, ez így lenne jó. Meg ha aludna, csak akkor éjfélig megy a műsor...Vagy napközben, vagy este. De az a baj, hogy este én már fáradt vagyok, a gyerekműsorhoz, mivel napközben ha pihenne, én tuti nem, és akkor csak fáradtabb lennék, Ő meg kipihent! Ez egy jó kis körforgás...

      Törlés