2013. május 14., kedd

Kerek!:-)

Tegnap hűvös volt az idő, mi hangzott el legtöbbször a számból? Igen, igen...vedd fel a zoknit, naná hogy nem! Vegyél fől kardigánt ha kimész, heves nem bólogatás, és öüöüöü! Tehát nem! Gyere el a tévé elől, ne nézd olyan közelről, annyi az eredmény, hogy már nem közvetlen előtte ül, hanem odavitte elé a fonott kisszékét Csenge! Én még a kávémnál tartok, ő már be töpözött(töpörtyű).:-))))

Tegnap közelharc volt a torta maradékért a Nagyoknál! Édesek voltak, ahogy sóvárogva néztek rá. Majd úgy meg lettek félemlítve:-) este, hogy a maradék torta anyáé, hogy nem mertek csak úgy enni belőle. Illedelmesen célozgattak rá. Bence addig elment, míg megkérdezte, megeheti e Csenge maradékát, na ugye ezt a tulajdonosa, nem annyira díjazta, kis morzsát hagyott a tányéron. És persze én mondtam, hogy vágjanak belőle, nyugodtan, és még estére Mesinek is hagytak. Nem mintha nem ettem volna belőle, de hát ilyenkor már az ember, anya, a gyerekének adja...ő meg eszik amit talál. (és ez nem mártír duma, tényleg így van)

Viszont tegnap fel lettem szólítva, hogy ne fejben írjam már a menüt, rakjam ki a hűtőre, mert így nem tudják a gyomrukat beállítani.:-))) Ma maradék, pörkölt van. És nem tudom miért, de annyira megkívántam a fánkot, sütök keveset.

Ja és csak egy gondolat...tegnap láttam Limarát a tévében! Én kedvelem őt, mert minden megjátszástól mentes, és igazán jó recepteket leltem nála. Lenyűgöz a kitartása, csak így lehet...persze nem is ezt akartam írni. Csak a napokban újra néztem a Julie&Julia-t. Szeretem a filmet, mindig nevetek rajta, de olyan nekem való, meg szeretem Meryl Streepet, de nem is ezt szerettem volna írni. Hanem a blogolásról gondolkodtam. Néha magam is megdöbbenek, főleg mikor csatlakozik hozzám valaki. Mai napig, megremeg a gyomrom egy pillanatra, mikor meglátom, hogy megint érdemesnek talált valaki arra, hogy olvasson, hogy megismerjen. Tegnap tettem fel képet magamról, nem szeretek felrakni. Mert mindig lesifotós kép:-), amikor morcin nézek és nagy tokám van....(egyéni szocprobléma, miért vagyok ilyen dagi), mert utálok fotózkodni...ennyi! De tettem fel képet, ha szembe jöttök velem, na nem sűrűn van lehetőség rá, hacsak a kertben nem jártok,:-), akkor megismerjetek!:-))))
És a blogolásról még! Tudom, van aki feliratkozik, valaki nem, volt aki leiratkozott, abban csak az idegesített, hogy nem jöttem rá ki az!:-) De hát van ilyen is, már nem olvas engem, és lehet nem csak engem...van így!
Tehát ebből az egészből csak azt akartam kihámozni, hogy milyen izgalmas dolog a blogolás...mikor visszajelzést kapsz, mikor szeretnek olvasni, mikor vállalják, hogy olvasnak.:-) Mert nekem is van sok kedvenc blogom!!!:-) És ez így kerek!!

 

18 megjegyzés:

  1. Szia,
    szerintem sokan olvasnak, és épp azért mert szeretnek és kíváncsiak Rád.Rátok. :)
    Az én blogomról is iratkoztak már le, ez természetes:) Időnként én is szelektálok, régen álló, nem működő blogokról leiratkozom. :)Én szeretlek olvasni, bár nem mindig kommentelek.:)Előfordul,hogy nincs időm rá, van hogy nincs mit hozzáfűznöm. Pedig szeretek olvasni Rólatok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Patrícia! Ezek a szavak nagyon jólesnek, és nem is kell mindig kommentelni, hiszen ahogy írtad, nincs idő, vagy mit hozzáfűzni éppen.

      Törlés
  2. Én is nagyon szeretek itt lenni :)
    És ezt az írásodat is nagyon szerettem :)
    Meg amúgy is, meg különben is ..., tök jó volt a tegnapi fotósorozat, és te is nagyon jó vagy rajta, és most már legalább képet is tudok az elképzelthez rakni.
    Puszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ládod,látod! Én is vizuális tpus vagyok!:-) És azért is raktam fel képet, nehogy csalódjatok!:-))))

      Törlés
  3. Szívesen jövök!!! Most éppen a teregetést szakítottam félbe, hogy elolvassalak. :))
    Leiratkozik, feliratkozik, névvel vagy inkognitóban, olvas vagy nem. Szerintem nem ez a lényeg, hanem hogy NEKED jól esik írni és kész. Mert egyszer valaki azt mondta, talán éppen Nálad, hogy egyikünk sem megélhetési blogger. S ha mégis beütne a krach és meg kellene jelentetni a bejegyzéseket, úgyis átnézi egy szerkesztő és profi fotós fog álomszép képeket készíteni az emberről. S a photoshoppal királylánnyá, na jó anyakirálynővé varázsolják úgyis az embert! :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod Györgyi, Te mindig egy különleges helyet foglalsz el itt!:-)))

      Sokat kellene dolgozni rajtam, hogy anyakirálynő legyek!:-)))))))))))

      Törlés
  4. Hát bizony, jó, hogy raktál fel magadról fotót, mert ha szembe jössz majd velem Kercaszomoron, vagy éppen az őrségi vásárban, legalább megismerlek! :-))
    Nincs is azzal semmi baj, egyikőnk sem plázacica, hanem anya, feleség és háziasszony, vállalod önmagad és ez a lényeg! A fotózkodással bi'a én is így vagyok, ahogy Te, nem szeretem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tervbe van ám, Kercaszomor...ugyhogy nem kizárt, hogy összefutunk!;-)

      Törlés
  5. Hát tudod, rólam meg nem igazán készül fotó, ha készül is nem az igazi...bánom, mert szerintem tudok jól is kinézni :)! Nincs sok olvasóm és sajnos ritkán is írok, de nem tudom mennyire viselne meg ha leiratkozna valaki...ne sajnáld! Jön majd helyette más, mióta ki akarom rakni a falamra a blogod, de még mindig nem tettem, na majd a napokban!
    Minden jót!
    Eszter'

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony tudunk, jól kinézni, csak akkor senki nem fényképez!
      Eszter köszi, én sem értem miért nem raktam ki eddig a blogod???

      Törlés
  6. Szia Anikó!Én is mindig olvaslak ám!Csak nem mindig írok! :-) Én pedig az utalást hagytam éppen félbe, mert hát sokkal jobb olvasgatni, mint pénzt költeni. :-) Fotózkodni én sem szeretek. Nem is készül sosem jó fotó rólam. :-) Fánkot mostanában Barbi receptje szerint sütök. Nagyon finom így.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nelli, tudom, hogy olvasol!Tegnap rájöttem a fánkom hibájára! Kemény a tészta. Tegnap hűvős is volt, nem kelt, legszívesebben újra kezdeném ma, de a napokban lehet újra csinálom! Kíváncsi vagyok..

      Törlés
  7. Kicsit megkésve, de nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!
    Annyira meglepődtem mikor tettél ki magadról is képet, sohasem szoktál. :) Tartsd meg ezt a szokásodat!

    A kaja listát én is a hűtőre szoktam kirakni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, köszi..:-))))
      Majd igyekszem fotót készíteni, csak ne lássam magam szembe!:-D
      Már nálunk is a hütőn van!!

      Törlés
  8. Azt nem mondom, hogy minden nap olvaslak, mert hazudnék..Sokszor csak végig futok mindenkit de megjegyzést írni nincs idő, az apró talpúaknak mindig akkor van rám szükségük amikor anya leülne 5 percre, ha éppen nem háztartást végzek, vagy kint ültetek, gyomlálok stb..nem panaszkodni jöttem :) Légy mindig ilyen amilyen most, nem baj ha nagy a tokád,hidd el senki sem tökéletes ;)Azt viszont irigylem, hogy minden nap tudsz írni, ekkora család mellett,én három gyerek, vagy is már csak kettő mert az egyik kirepült :( egy kutyus egy törpenyúl két csincsilla, egy 100m2 ház nagy kerttel, nem tudom utolérni magam...Sokszor enni nincs időm..Bocsi Anikó, nehogy félre értsd, örülök,hogy itt lehetek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értem félre!:-)
      Nekem ez a pár perc a kikapcsolódás! Szó szerint!
      Ma lesz egy poszt erről...:-)

      Törlés
    2. Örülök, hogy értetted a mondandómat :)

      Törlés
  9. Meli vagyok. Biggyesztésfüggő. :)

    VálaszTörlés