2014. február 6., csütörtök

Ennyi!

Jaj lányok! Félreismertek....bocsánatot kérek mindenkitől, nem írok semmi megosztót már többet, sajnálom!

Lehet semmit sem írok már! Majd ez sem lesz,nekem, mint más sem...ennyi!
Azért köszönöm, hogy eddig mellettem voltatok!((()))

14 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Ezt most nem igazán értem. Mert elmondtuk mit éreztünk akkor, amikor elolvastuk az írásodat? A véleményünket írtuk, nem a fejedet akartuk :). Szerintem ennyi és nem kell bele többet képzelni. Hogy írsz e vagy sem, neked kell eldönteni, de ha írsz akkor vállalnod kell azt is, hogy néha különböznek a vélemények dolgokról. Szép napot, remélem csak átmeneti rossz kedv.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs semmi baj, rosszkedv meg pláne nincs!:-)

      Törlés
  3. Kedves Anikó! Nincs miért bocsánatot kérned, csupán megosztottad a véleményedet, érzéseidet. Ezen a blogon te vagy a Házigazda, azt írsz le, amit akarsz, és mi olvasók igazán hálásak lehetünk, hogy betekintést engedsz életed és gondolataid olyan szegletébe, amit kevesen mernek megtenni. Biztatlak, hogy továbbra is maradj az, aki vagy. Bátran engedj teret a véleményednek. Igen lesznek, akik egyet értenek veled, és lesznek akik nem és ez egyáltalán nem baj. Az építőjellegű kritikákból, hozzászólásokból sokat lehet tanulni. /Ami pedig nem az, ne vedd figyelembe./ Szeretettel: Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erika, köszönöm! Itt inkább az volt a baj, hogy nem értettem, vagyis most sem értem, hogy a bejegyzésben mi volt a sértő??????

      Törlés
  4. Jaj, Anikó, ne viccelj! Semmi rosszat, bántót nem írtál! Neked, meg még sokunknak ez a véleményünk az adott dologról, másnak más.
    Az eltávolított írást nem olvastam, nem tudom mi állt benne, de ha valaki normális hangnemben írja le a véleményét, ami más, azzal sincs gond.
    Gyere csak! Várunk! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, csak nem értem mi volt a sértő a bejegyzésben?

      Törlés
  5. Én távolitottam el, de csupán azért mert duplán irtam le egy mondatot :D Semmi rossz nem volt benne:)

    VálaszTörlés
  6. Húú, én nagyon kimaradtam ebből, nem is igazán tudom összerakni a történetet. Azt tudtam kihámozni, hogy elmondtad valamiről a véleményed, más meg mást gondolt (?), de hol itt a baj? Nem kell egyformán gondolkodni, milyen unalmas lenne úgy a világ. Ezért aztán ne hagyd abba!!! A véleményedért meg bocsánatot ne kérj!
    Te, Anikó, úgy vagy jó ahogy vagy!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Adrienn!:-))) Nincs baj csak nem értem az egészet, gondoltam, leírok valamit, ami szerintem nem volt szélsőséges...majd nem értem miért ítélnék el ezzel másokat? hogy nem tetszik ha két fiú csókolódzik főműsoridőben,vállalom nem tetszik, nem ítélem el, de nehogymár ez legyen a természetes?

      Törlés
  7. Milyen jó az új kinézeted ! :) A kiírásod nem volt bántó és látod mi testvérek vagyunk mégis más az érdeklődési körünk, a zenei ízlésünk és még sok minden más :) De becsületbe tartom a te gondolkodási elvedet ahogy te neveled a gyerköceidet és mindent amit csinálsz ! És büszke vagyok rád , csak hogy tudd , NA !!!!!!!!!!!! Ha lesz rá lehetőségem majd beugrom egy kávéra hogy érezd van aki még bekopog hozzád hogy megkérdezze : " Hogy vagy ?" Puszika

    VálaszTörlés
  8. Kedves Anikó,szerintem is jó ha leírod és vállalod a véleményed,de az is ugyanúgy rendben lévő,hogy nem mindenki gondolja ugyanúgy.Így kerek a világ.

    Én sem osztom az akkor általad leírtakat,és nem azért mert úgy gondolom,hogy az a normális ami a tévében megy,hanem mert számomra nem annyira központi kérdés a tévézés maga,s ezáltal az abban látható műsorok sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Számomra nem annyira fontos, de a négy gyerekemre, a sok, sok fiatalra való hatás?
      Nem azzal van a probléma, hogy mást gondol, sőt...:-)

      Törlés