2014. február 17., hétfő

Mert nekem van...

...a legjobb férjem a világon!:-) Már bocsi...:-D
Kezdjük úgy, hogy a múlt hét után, nagyon vártam a péntek estét, mikor mind itthon vagyunk, és lehalkítom a telefont, nem érdekel a külvilág..Van mikor ez nem jön össze, most így utólag azt mondhatom, összejött!:-) Jó volt, a lehető legjobb, ennyi kamasszal.:-))))
És nem csak azért, mert Zsolti péntek este mondta, hogy holnap megyünk megvesszük a mosogatógépet, pedig éppen mosogattam...és lehet, hogy hangosan sóhajtoztam közben????:-DDDD
Lényeg az, mivel hétköznap is mindig főzök, mindenki itthon ebédel, így beláttam, és Zsolti is, kell nekünk egy mosogatógép. Ami azzal járt, hogy szét kellett vágni a szekrényt, nekem el kellett pakolnom máshova az edényeket, evőeszközöket. De persze önként és dalolva megtettem.:-)))
Majd megérkezett, Artuditu(csak így magyarosan), becézve, Artu. :-D És az én férjem, megoldott minden problémát. Én meg azóta áhítozok, tényleg csak 10litert fogyaszt, és 1kw-ot? És tényleg, csak pakolok bele, és pakolok, még mindig van hely? És ha elindítom, fülelnem kell, hogy megy e egyáltalán. És a végeredmény? Hát az csúcs..na jó befejezem az ömlengést, remélem hosszú szolgálatban lesz nálunk Artu! :-))) Most megint gyűjtögethetünk tovább...

Mamka, lefotóztam az orchideát

Még nem nyílt ki mind, ha kinyílik, gyönyörű lesz:-)

Ő, Artu!:-)

Ő, meg mindig ott van! Imádom!:-)))
Tehát, tényleg nagyon jó dolgom van! És én ezt tudom is!:-) És persze várom a jóidőt, hogy végre Zsolti is élvezze a pecát már...Mondjuk nem panaszkodom, annyira jó idő volt, hogy sajnálom, nem tudom mi volt a hétvégén a tévében.;-))))))

10 megjegyzés:

  1. Szuper idő volt felénk is, és igen! Én sem tudom, hogy mi volt a tévében :-) Artut szeretn fogod ebben egész biztos! Nagy könnyebbség, nekem egy éve van, nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te sem tudod mi volt a tévében?:-DDDD
      Én is szeretem, megint. De a régihez képest milyen másképpen mosogat, és az a 15 cm széltében, nagyon, nagyon sokat számít!

      Törlés
  2. Nálunk ez úgy ment, évekig győzködtem Melindát, hogy vegyünk már egy mosogatógépet, ne görnyedjen hétvégente még plusz legalább egy órát. No meg én s rühelltem ott ácsorogni és öblögetni. Mióta megvan a "rabszolga", minden hétvégén hálát ad ... :) Az ötletért, persze hogy azért!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi másért!:-) Ez egy nagyon jó kis segítő!!!

      Törlés
  3. :-) Tudtam én! És innen már csak egy lépés a szárító...;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem...szárító NEM lesz! Az még nem nyerte el a tetszésemet, vagy a pénztárcámat!:-))) Szárad így is a ruha, viszont, hogy milyen rend van a konyhában:-)

      Törlés
  4. Amikor ideköltöztünk,ahol lakunk, én nem akartam mosogatógépet,mert úri huncutságnak véltem.de a férjem meglepett vele,már be volt építve.:)1 hónapig nem használtam,mosogattam.:)Aztán az első család nagyebéd után telepakoltuk és én csak leültem és élveztem a családot. Na,azóta vagyok hálás az embernek a gépért.

    Az orchidea GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!! Nekem is van 1 ilyen fehér,de át kell ültetnem,csak sínylődik.

    A gyermek GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰ és édes!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó kis dolog a mosogatógép az biztos!:-)
      Nekem sem akar a másik orchidea virágozni, de ez a fehér nagyon jól érzi magát.:-)
      Köszi, a gyermek az, gyönyörű!:-))

      Törlés
  5. De jó! És nagy is! ! Szuper! Nekem is van egy orchideám ami nem akart virágozni, két éve most hoz először bimbót, erre kétszer is letört a hajtása ... az egyik Flóra volt, a másiknak nincs gazdája.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon örülök a gépnek.
      Hát igen, nekem is rá kellett jönnöm hol érzi jól magát. Fent a hálóban, ahol nemigen látom..:-) De egy pár virág kinyiffant addig...

      Törlés