2014. február 10., hétfő

Gondolkozom...

.........bezárjam a blogot, vagy csak én nosztalgiázzak e rajta, bezárjam e végleg?!
Bevallom, nagyot csalódtam. Olyantól, akitől soha nem vártam volna. Megsértett, és nem azért mert más a véleménye. Hanem mert hátam mögött, megy a műsor. Rosszulesik, ennyit nem ér a blogolás.
Pár órát gondolkodom...

32 megjegyzés:

  1. Lehet meghívósra tenni és akkor irhatsz tovább, azt hiszem 100 embert meghívsz és kész. Amúgy, szerintem nem kell ezt a blog témát annyira komolyan venni, ahogy sokan teszik azt hiszik ezen múlik minden. Olyan sokszor olvasom nálad, hogy bezárod, nem zárod...Nem ettől függ az ember élete, életének a milyensége. Persze csalódunk ebben abban, de ez a való világban is benne van. Ha nagyon frusztrál akkor töröld, tiltsd le és kész. Süt a nap, februárra tavaszias időt mondanak, örüljünk inkább ennek.:) Nem kell akkora feneket keríteni a virtuális világnak, ott az igazi.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem vagyok óvódás, hogy bezárjam, ne zárjam, legyen a témám...én komolyan vettem a blogolást, ez nincs fb oldalam, mert nem csak félszavakat írok ki.... Vannak témák amit nem veszek komolyan, de ha a hátam mögött beszélnek ki, és kiröhögnek nem bírom elviselni. Hidd el, elviselek, elviseltem sok mindent a való életben!

      Törlés
    2. Azt nem mondtam, hogy óvodás vagy, csak már többször olvastam nálad, hogy időnként elgondolkozol ezen. Végül is mindegy, te döntesz. Én inkább majd időnként benézek, amikor többségben lesznek a pozitiv dolgok. Voltam én már mélyponton, igyekszem távol tartani magam....

      Törlés
    3. Tudod mi a röhej, tök jó kedvem van, csak irritál, hogy olyanok alkotnak véleményt akik nem ismernek semennyire,na és akkor itt jön, hogy ez "csak" egy blog...

      Törlés
    4. Most lehet, hogy szemétség lesz, amit írok, és lehet, hogy igaza van a Névtelen hozzászólódnak, hogy nem tudok viselkedni, vállalom.
      Szóval, most legalább egy kicsi ízelítőt kapsz abból, hogy olyanok itélnek el, akik nem is ismernek. Te ismersz akár 1 "divathomit" is, beszélgettél el velük bármikor? Mégis pofoznád őket, nem??? Erre szokták azt mondani, hogy visszanyal a fagyi.
      De, tényleg befejeztem, nem látom értelmét, hogy tovább írogassak neked, lassan már elbeszélünk egymás mellett...
      Arra viszont meg szeretnélek kérni, hogy ne csinálj légyszíves belőlem bűnbakot! Köszönöm!

      Törlés
    5. Mint már említettem ez az én blogom! Nem vagy bűnbak, a stítus nem tetszik...De bennem is lecsengtek a dolgok.
      Pofozás zavar? Mert azt írtam? Símogassam meg a fejüket inkább?
      Miért is nyalt vissza a fagyi, mert csalódtam bennetek, akik kiírtátok, hogy 'igen..igen, lehet, hogy én sem fogom olvasni ezek után..." mi után könyörgöm? Hogy fölpofoznám azt a celeb fiút, aki fényes nappal, lánynak öltözve megcsókol el fiút? Mit hoztatok ebből ki a blogdban???? Na mindegy. Én ilyen hülyeérzékeny liba vagyok! Ez van!

      Törlés
    6. A pofozás zavaró. :-D Még jobban, hogy azért jár, mert egy fiú meg mer puszilni egy fiút fényes nappal. Nyilván négy fal között és sötétben kellene, értelek én.
      De engem spec. a Kati blogján lévő hozzászólásod jobban felidegesített, mint maga a poszt. :-D Homofób gondolatokat fogalmaztál meg, és az egész társadalomra vetítetted le... nekem ez nem szimpatikus. Aztán 20x elmondtad, hogy te konzervatív vagy. Mintha az egy válasz lenne arra, hogy a melegeknek miért nincs joguk ahhoz, amihez a heteróknak (pl. utcán csókolózni, összeházasodni... nagyjából ezeket írtad le, és én pl. azt írtam, hogy a házasságukat sem kellene végignézned, mert a szeretteik körében történne, akor meg miért zavar...erre nem válaszoltál, pedig ezen semmi sértő nincs... de most már ne is válaszolj, mert nem érdekel.). Ez volt itt a fő probléma, Anikó. De befejezem, mert lecsengett, így igaz.

      Törlés
    7. Nehogy azt hidd, hogy haragszom vagy valami... tisztelem, hogy négy gyereket nevelsz, amúgy meg nem ismerlek... Le is szarhatnád az egészet! :-)
      Én befejeztem, nem jövök többet, tényleg. Akármit is írsz nekem válaszként, nem jövök többet. Megígérem.

      Törlés
  2. Gondolom rám gondolsz... Nem volt célom megbántani, de a véleményemhez ugyanúgy ragaszkodom, mint te. Nyugodtan szállj be te is a hozzászólásokba, nem gondolnám, hogy a hátad mögött beszélünk ki, hisz olvastad a bejegyzést, hozzá is szóltál, tudsz róla.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Rád gondoltam, meg a másik lányra. Nem szállok be, nekem ez nem téma! Én heccből sem csináltam soha ezt, nem is fogom, amiket írtatok, elfogadom, de ugyanígy engem is el lehet fogadni! Nem általánosítva kibeszélni, és kinevetni.

      Törlés
    2. Miattam nem kell bezárnod. Én vagyok a "másik lány". De én nem olvaslak téged, csak most szóltak, hogy be akarsz zárni. Hidd el, hogy eddig sem olvastalak, és ezután sem foglak.

      Kati oldalán már rég nem rólad szól ez az egész. Már csak beszélgetünk páran, és szinte köze sincs a kezdőtémához.

      Amúgy én is bezártam már. Csak engem elkényeztetthülyefaszszopópicsának hordtak el, tehát nem vitatkozni akart, hanem elküldött a sunyiba. Pedig én azt hittem, hogy nem is volt megosztó, amit írtam. :-)

      Szerintem mindig számítani kell arra, hogy a vélemények különböznek. Szerintem a stílusunkkal nem volt semmi baj, maximum nem tudtál lelazulni. Nem akartalak megbántani egyébként. Vitatkozni szerettem volna, de ez a téma már nálam lecsengett, úgyhogy már azt sem szeretnék. Tehát semmi értelme bezárnod.

      Amikor annyian örültetek a ténynek, hogy nálatok a távirányító, azon tényleg picit nevettem, mert visszaolvastam a kommenteket a posztodnál... :-) bocsánat!

      Még1x mondom, miattam nem kell bezárni. Kati miatt sem. Nem volt ez olyan durva dolog. Amúgy én is jobban érzem magam bezárva, mert így csak olyanok olvasnak, akiket én is, vagy legalábbis ismerjük egymást valamennyire.

      Törlés
    3. Pedig így van, A távirányító a mi kezünkben van, konkrétan, vagy átvitt értelemben. Legfeljebb ezt nem mindenki tudja, És a média mindent megtesz, hogy egyre kevesebb embernek jusson eszébe. Ahogy látom sikerrel járnak.:-)

      Törlés
  3. Ne zárd be!Olyanok mindig lesznek akik szeretnek beszólni, kibeszélni, de az a szeretet ami belőled árad....pótolhatatlan. :) Edina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De talán zártan azok olvasnak, akik igazán szeretnek...talán? Nem tudom!
      Köszönöm Edina, sajnos az életben is vannak ilyenek, tudom, de azért szerintem ez sem természetes! Nem így kellene lennie...sajnálom!

      Törlés
  4. Megértelek :-( Mi itt csak vendégek vagyunk, és sajnos vannak akik nem tudnak viselkedni :-( sajnálom a döntésed de 100% ban megértelek, nekem is be kellett zárnom egy ilyen miatt, és ilyenkor már az sem számít kinek mi az indoka mert a házigazda nem tudja mikor megy a posztolás a háta mögött. Ötlet: ha szürnéd a hozzászólásokat? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem az a baj, amit itt hozzászólt, azzal semmi bajom nincs, hanem a blogjában olyanokat irkálnak, sokszor a nevemet említve, ami nekem már nem szimpatikus. Lehet ezen is nevetni a hátam mögött, na nézd már, ezen is besértődött, igen, sértő már az olyan kombinálása, amit nem írtam abban a pár sorban.

      Törlés
    2. Basszus :-( ezt nem tudtam, sajnálom :-( fel a fejjel én még ismeretlenül is Melletted állok
      :-) ölelés és puszi: Kriszta ui: hátha jobb kedved lesz ettől ;-)

      Törlés
    3. Anikó, az had ne legyen már az én hibám, hogy hozzászólnak a bejegyzésemhez, direkt azért nem linkeltem be a blogod a posztba, hogy ne legyen az, hogy ujjal mutogatok.
      Én minden hsz-t olvastam, de egyszer nem éreztem azt, hogy kigúnyolnánk. Ne láss bele többet, mint ami. De én azt hiszem itt, ezen a ponton befejeztem. Még egy előző hsz-edhez hozzászólok, ha nem veszed bajnak, ha igen, nyugodtan töröld ki. Akár az összes általam írt hozzászólást is. Én nem fogok megsértődni. Amúgy nehogy azt hidd, hogy ott csak kizárólag rólad beszélünk, inkább általánosságban írunk arról, hogy mennyire elfogadóak az emberek vagy mennyire nem...

      Törlés
  5. Bocsánat nevem lemaradt: Kriszta

    VálaszTörlés
  6. Csak kapkodom a fejemet hogy mi is történt? Szerintem csak pihentessed most a beírásokat és kész! Bár láttam már döntöttél, mert már oda nem is tudtam belépni, sajnálom !

    VálaszTörlés
  7. Meghívót kérhetek? :(
    Sajnálom hogy így döntöttél.:(

    VálaszTörlés
  8. Írtam nálam neked, ha nem tetszik szólj, leveszem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudok értelmesen írni, csak ezt most: KÖSZÖNÖM!

      Törlés
  9. Én most csak kapkodom a fejem - mi van???? de elolvastam a bejegyzést, kommenteket a másik blogban és igazad van! sajnálom, hogy bezárkozól - nagyon szerettem ide járni! Kár!

    VálaszTörlés
  10. Hú, hát sajnálom. Szerettelek olvasni, függetlenül attól, hogy ebben a kérdésben pl. nem értünk egyet.

    VálaszTörlés
  11. jesszusom!mi folyik itt?:(Anikó szeretném ha maradnál!Csináld zártra!Teljesen egyetértek veled,elolvastam a blogokat ....na inkább nem kommentálom.Le style, c'est l'homme
    /A stílus maga az ember!/Várlak vissza!ölellek Ercsa

    VálaszTörlés
  12. Aniko,

    lehet a fejunket a homokba dugni. De attol meg a vilag olyan, amilyen.
    Nem elmenekulni kellene elole, hanem megallni benne a helyunkon, vallalni a velemenyunket es esetleg elgondolkodni. Nem szegyen, ha gondolkodunk es valtoztatunk a nezeteinken. Az ember allandoan valtozik es kell is. Latunk, hallunk, tapasztalunk es abbol tanulunk. Sajnos az en anyukam is olyan volt, mint te. Minden elol elmenekult, mindig azt mondta, amit hallani akartak masok. A tobbseg velemenyet hangoztatta. Es, ha netan valaki ramutatott arra, hogy butasagot beszel, akkor behuzodott a csigahazaba es sajnalta magat, pont ugyanugy, ahogy te teszed. Nagyon nagy lecke volt ez nekem, hogy mit ne tegyek... Megtanultam egy eletre. Toled is ezt fogja tanulni a lanyod? Vagy a te peldadat akarja majd kovetni? Mindenkeppen minta leszel neki, akar jo pelda, akar rossz.
    Izgalmas, jo beszelgetes alakult ki a te "vitainditod" utan. Pont most zarod be a blogod? Sajnalom. De hidd el, mindenki mindig tanul es ne azt szurd le ebbol, hogy "szegeny te, mindenki bant, nem szeret, stb" Ez nem errol szolt, ez nem rolad szolt! Az elfogadast meg kell tanulnunk, kulonben ujra-es ujra meg fog ismetlodni a nacizmus, a kirekesztes, a megbelyegzes. Te anya vagy, felelos vagy a gyerekeidert. Nem elfuggonyozni kell eloluk a vilagot, hanem megtanitani oket elni benne. Tudom, hogy el fogsz ezen gondolkodni. Kivanom, hogy tuljuss ezen az elkeseredeseden!

    Lizi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj Lizi, de majd ennél mélyebben mint amit írtam a bejegyzésben, nem vagyok hajlandó veled megbeszélni. Majd beszélek erről Zsoltival, barátainkkal egy jó pálinka és zsíroskenyér mellett. Hogy többségben lennénk...bárcsak..én nem akartam ezzel vitát, csak elmondtam a véleményemet valamiről, amiről nem fog megváltozni a véleményem, hiába szégyen a szemedben...és hagy ne ültessem már le a gyerekeimet az a műsor elé ahol délután három órakor, nőruhába bújt férfi csókol meg egy férfit, ilyen anya vagyok. De kezükben van a net...és ezt a témát is megbeszéltük most, és kösz majd elválik milyen anya voltam, nem hibátlan, de szerintem azért nem egy elkeseredett, az tuti!:-)

      Törlés
  13. Sajnálom ezt az egészet. Mindenkinek joga van a saját véleményre. Annak is, aki nem ért egyet, annak is, aki egyet ért valamilyen dologgal, jelenséggel. A lényeg pont az lenne, hogy tiszteleten tartsuk a másik véleményalkotó jogát. Ennyi. Bízom benne, hogy nem hallgatsz el teljesen. Ha pedig úgy döntesz, hogy bezársz, megtisztelnél egy meghívóval, a mailcímem talán még meg van. ♥

    VálaszTörlés
  14. Sajnálom Anikó! Remélem hamarosan újra írsz!


    VálaszTörlés
  15. Azt gondolom, ettől a vitától teljesen függetlenül, hogy Anikó rengeteg mindenben jó és követendő példa lehet a lányainak. Volt alkalmam érezni, mennyire jó család is az övék, az otthonuk igazi otthon, a családjuk pedig kamaszoktól függetlenül igazi és szerető család. Ezek az igazi alappillérek egy gyerek számára. Szerintem a gyerekei is elsősorban azt tanulják meg otthon, hogy a családtagok szeretik egymást, kiállnak egymás mellett, a szülők igazi társak. A világnézetük pedig hoz egy erős alapot otthonról, de azt nagyon sok minden fogja még befolyásolni az életben.

    VálaszTörlés