2014. február 18., kedd

Milyen gondolatok..:-)

Érdekes felfedezésre jutottam a napokban. Milyen furcsán, hamar ott tud lenni a kamaszkor. Érdekes látni, hogy egyik napról a másikra, következik be. De komolyan! Tegnap délután azon tűnődtem, ha nem lenne Csenge nekünk, egyedül ülnék késő délután a kanapén, és mit csinálnék? Mert az összes nagyobbacska gyermekünk, fent volt a kuckójában, néha bukkannak elő, mikor éhesek, vagy fürödni mennek, vagy egyéb dolgaik vannak. És hát ugye, van nekünk lány kamasz, meg most már fiú is, és érik még egy fiú...És bár sokszor gondolok arra, hogy milyen jó lenne, egy kis csend, meg nyugalom, mert egész napi zsivaj, kikészíti a fülemet. De ha nem lenne, nagyon, nagyon hiányozna.
Szóval, azon gondolkodtam mit is csinálnék? Gondolom, olvashatnék..nem csak este pár oldalt lefekvés előtt, vihetném a patakra egyedül a kiskutyát sétálni..vagy megtanulhatnék horgolni, vagy..vagy...De nincs vagy! Itt van Csenge, aki 100% figyelmet követel, és én néha elkurjantom magam, hogy igazán játszhatnának, most ők a húgukkal, hangos morgás közepette jön a kamasz, már nem is tartom jó ötletnek.:-)))
Viszont a hétvégén Mesi mondott egy érdekes mondatot Csengének, sose nőjél fel, de ha mégis, anyáék már tök profik lesznek kamasz nevelésben...:-)))) Milyen igaza van, ha túléljük!:-)

Mai biggyesztés: gulyásleves, palacsinta

8 megjegyzés:

  1. Anikó!
    Túl lehet élni, bizonyos helyzetek elég nehezek, de aztán X idő múlva együtt a felnőtt-tinivel együtt is lehet a dolgokon nevetni!))))DDDD Nem "kell" más "csak" kitartás, ami a legnehezebb!))))DDDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony bizony, de el sem tudod hinni micsoda fejlődésen megyek át...lesz majd bejegyzés belőle..:-)

      Törlés
    2. Anikó!
      Régebben erről a lehetőségről beszéltünk, valamint arról is, hogy nem kis munka, de meglehet csinálni, ezek szerint Te megcsináltad, ill. folyamatosan csinálod....)) Ennek nagyon-nagyon örülök, csak így tovább!)

      Törlés
    3. Folyamatosan csinálom, tudod ez olyan dolog, míg mondják nem hiszed el, meg kell élni...:-)

      Törlés