2014. február 23., vasárnap

szejelmesek..:-)))

Van, mikor annyira készülsz, és nem sikerül, pedig azt hiszed, ez most olyan jó lesz, olyan különleges. Majd a másik fél nem úgy érzi, nem úgy veszi a dolgokat, ahogy szeretnéd, és nagyon rosszul esik...
Majd van egy másik alkalom, és azt hiszed jelentéktelen..pont akitől nem várod, nem készülsz rá, kapsz egy akkora pozitív lökést, hogy nagyon sokáig feltölt....

Minden jól sikerült a hétvégén, tanulságos is volt...de nem megyek bele, mert megint jönne a negatívum. Kis családunkban minden rendben, ez a lényeg. :-)
Levittük ma patakra a Téglakutyust. Dobálja lelkesen a patakba Csenge a köveket, majd mi Zsoltival, összeborulunk, fejünk összeér. Csenge ránk néz, majd kérdi: szejelmesek vagytok? Hm???? Hát, dőltünk a nevetéstől..:-DDD Azok bizony!!!!;-)

5 megjegyzés:

  1. Annyira édesek tudnak lenni! Érdemes feljegyzetelni ezeket a "szólásokat", hogy 20 év múlva is el tudjuk olvasni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Ja, sajnálom is, hogy a többiekét nem írtam le.:-)

      Törlés
  2. Volt egy óvisom, Ádám. Nagyon aranyos, aranyszőke fürtökkel, kb. 4 éves volt akkor, amikor egy nagyot "sózott" a fenekemre az öltözőben. Csak néztem és tudtam, hogy nem rosszakaratból csinálta, hanem szeretetből. A daduskám is látta és rögtön megkérdezte, hogy apa is ez szokta-e csinálni anyának. "Igen, meg meg is puszilja a száján. " Hangzott a válasz. Hát akkor fetrengtem a röhögéstől.

    Ezzel azt akartam mondani, hogy amit a gyerek otthon lát, azt viszi tovább. Ádám, azt hogy pajkosan kell a szeretetet kifejezni, Csenge meg azt, hogy ilyen lágyan. Az én gyerekem pedig azt, hogy a lányokkal gálánsan kell bánni, mert az apja is így viselkedik. Segít itthon, előre enged, virágot hoz.

    Szóval tessék sokat pusziszkodni és "szejelmesnek" lenni! :-))

    VálaszTörlés