2014. február 14., péntek

Ezen a napon..

Nagyon örülök, hogy visszazökkent mára minden, a nézettségem is.:-) Nem volt jó érzés, hogy ilyen "népszerű" voltam.:-)))

Na tessék, ma megint esik az eső, pedig tegnap már annyira szép idő volt, egy pulcsiban napoztattam az arcomat, legalább két percig..:-))) De ha így megy a tendencia, akkor holnap napsütés lesz.:-)

Ja, hát ezzel megint nem akarok vitát, de nem ünneplünk semmiféle Valentint! Azért azt elárulom, hogy a három nagyobbacska gyermekemből, egynek kellett vennem szíves csokit a szerelmének, és nem azért mert nem tudta volna Ő megvenni, hanem, nem volt ideje, és na még segítségre szorult!:-))) Nem gondolnátok, hogy ki Ő?:-))) Aki nagyon szerette volna, sajnos nem kért szíves csokit. Ja ezt csak azért írom, mert mi nem ünnepelünk,de azért, hogy a gyerekeim ünneplik, azt csak nem szabom meg.:-)
Nekem pár éve amúgy is más jut eszembe ezen a napon! Bár, irtó régen találkoztunk, nagyon hiányzik, és néha olyan messze van, testileg,azért nagyon szeretem őt! Drága Barátnőm Isten Éltessen sokáig, ezen a szép napon! Küldök Neked egy kis virtuális csokrot, de tudd, nem szívesen, mert legszívesebben jól megölelgetnélek, és odaülnék a sparhelt mellé, a konyhádban, egy forró kávéval, és csak hallgatnálak....míg Borcsiék játszanának a szobában.:-)

11 megjegyzés:

  1. Mi sem ünnepeljük, de vettem Gy.-nak egy finom csokit, csak úgy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is beledugtam a gyerekek kabátzsebébe egy finom csokit, Zsoltinak elfelejtettem.:-( De ő, szokott kapni, csak úgy...azt jobban értékeli!:-)

      Törlés
  2. Aranyosak vagytok, hogy "megmagyarázzátok" magatoknak, hogy Ti nem....))))), de azért csak-csak odacsempésztek a szeretett emberkéiteknek 1-1 csokit, ill. bármi mást.))))
    Na pont erről szól ez az egész, hogy egy kicsit más ma.....)))), nem pedig a nagy ünneplésről!
    Jól teszitek, szeressétek ilyen formán is szeretteiteket!))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves névtelen, képzeld én hétfőn is csempéztem az "emberkéimnek" csokit, várj milyen nap is volt akkor? Megnézem...Elvira. Na akkor boldog elvirát köszöntöttem.;-))))

      Törlés
  3. Édességet ajándékozni szeretteinknek több száz éves hagyomány.az angol kulturkorben. Miert tiltakoztok ellene? Az Amerikai Polgárháború idején az egymástól elszakított szerelmesek, házaspárok hölgy tagjai kagyló alakú süteményt készítettek, melybe színes papírra nyomtatott üzenetet rejtettek. A süteményt cockles-nek hívták és egyszerű, liszt-cukor alapú tésztából készült.
    De a magyar népi hagyományban is megjelenik: ha Bálint-napon hideg, száraz idő van, akkor jó lesz a termés. Azt tartották, hogy Bálint-napon választanak párt a szerelmesek
    Persze ettol fuggetlenul aki igazan szereti a parjat, csempészhet neki csokit vagy meglepetést bármikor :)

    Lizi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lizi, én ebből nem akarok vitát. Van aki szereti, van aki nem...Úgy szeretném, ha nem lenne mindig megkérdőjelezve a bejegyzésem. Olvastál tavaly február 14.-én? Más volt a véleményem?

      Törlés
  4. Nem, azt hiszem nem olvastalak tavaly. En probalok veled beszelgetni, nem kerdojeleztem meg semmit. A fenti nevtelen bejegyzest nem en irtam, en mindig alairom a nevem. De talan latod is az IP-cimbol (nem tudom)
    Lizi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem Lizi, nem baj, hogy beszélgetsz! Miattad sem teszem úgy a moderálást, hogy névtelenek ne írhassanak. Csak valahogy nem tudom, de lehet az elmúlt napok miatt, valahogy nincs kedvem megmagyarázni, miért nem ünneplem a Valentin napot.

      Törlés
  5. Ok :)
    Nem tudom, hogyan kell beallitani, hogy ne legyek nevtelen, bena vagyok :)

    Lizi

    VálaszTörlés