2014. február 5., szerda

Megjegyzés!:-)

Köszi az előző bejegyzésemhez intézett hozzászólásokat. Nem szoktam utána írni, de Lizi kicsit megmozgatta a gondolataimat!:-)
Vállalom, hogy nem tetszik a sok mocsok a tévében, nem emelem ki semelyiket, mindenki tudja mire gondolok. Távol álljon tőlem amit Lizi írt: " De tartozkodj attol, hogy eloird, masnak, hogy mi a jo!"
De mivel ez az én blogom, és nem is politikai blog, így nem hiszem, hogy csendben kéne tűrnöm ezeket a dolgokat.
MEGGYŐZŐDÉSEM,  hogy azért van erre igény, mert ezek vannak, vagy áltudományos természet csatornák, vagy ugye választás évében, csapból is politika. Ki mondja meg, hogy erre van igény???? Aki csak ezt kapja??? És ha mást kapna, ezek a szenny műsorok helyett???

Ennek az oldalnak, vagyis akinek nem tetszenek ezek a műsorok, is fel kell szólalniuk nem hallgatni, és elfogadni...attól még menni fognak ezek a műsorok, van aki nézi ezeket, és mi, akik nem ezt szeretnénk nézni?????

Na de ettől függetlenül elfogadok sok mindent. :-) És aki nem érte ezzel egyet, vagy továbbolvas, vagy megnyomja a piros X-et fent jobb oldalon.:-)))

4 megjegyzés:

  1. Anikó, ezt pontosan így van, ezeket nevezik generált igénynek. Mert ha tartalmas, színvonalas műsorok lennének, akkor senkinek nem jutna eszébe (na jó, keveseknek igen), hogy ilyesmit nézzenek.
    Itt a legnagyobb gond az erkölcsi, kulturális értékek degradálásából adódik.

    VálaszTörlés
  2. Bármit leírhatsz amit érzel,de úgy őszintén,érdemes a tv-műsorokon idegesíteni magad?Megér ez ennyit?
    A előző hozzászólóknak abban szerintem igazuk van,hogy nálunk van a kapcsoló és,hogy a gyerekeknek adj gyökereket és szárnyakat.Szerintem is a példamutatás a legfontosabb.
    Nálunk a tévében főképp mese meg koncert dvd-k mennek,ha meg egyedül vagyok akkor a csöndnek örülök a legjobban.
    Utána lehet nézni a műsorok nézettségének,ha megy egy jó,igazán jó film vagy műsor valamelyik csatornán,azt is lesöpri bármelyik celebműsor.Vagyis erre igény van.Akinek nincs az meg eltöltheti mással is a ráérő idejét.Ebben legalább a mi kezünkben van a választás lehetősége.

    VálaszTörlés