2014. február 11., kedd

Unalmas;-)

Remélem ma már mindenki megnyugodott, vissza csökken a megszokott negyedére az olvasottságom.:-)
Mert továbbra is a megszokott, unalmas, hétköznapi dolgok jönnek.;-)

Például, tegnap annyira szeretve voltam, mit ne mondjak, elolvadtam tőle. Csengének csináltam egy játszó sarkot a nappaliban, saját asztal, ahol gyurmázhat, rajzolhat, kockázhat, főzhet. Elment a Mamával sétálni, majd mire hazajött átrendeztem a nappalit. Annyira örült neki, hogy azt nem tudom leírni. Többször mondta délután, -anya köszönöm, anya én annyira szeretlek, és olyan szép a szoba..:-))) Kell ennél több az életben? Olyan jó, hogy ő még kimondja, mert a nagyok is szeretnek, de őnáluk csak a szemük villanásából látom, most..igen most mondanák...Én meg csak megölelelem őket, mert akkor úgy jó!:-)

Ma nem süt a nap sőt..de valahogy olyan tavaszias az idő. Vajon lassan jön a tavasz? Különben ez még nemszeretem idő. Még párás, nyirkos, nekem hideg! Oly mindegy, hogy 5 fok van vagy -5, én fázok. Lábam mindig..:-)
Mai biggyesztés: bakonyi csirkemell, és nokedli. Lehet egy kis meggyes pitét is sütünk Csengével.
 

15 megjegyzés:

  1. Drága Anikó!
    Úgy örülök, hogy nem zártál be, tényleg nagyon hiányoztál volna... Pedig én nagyon ritkán szoktam csak írni neked, de attól még sűrűn olvaslak :). Tegnap nem tudtam időben reagálni a bezárásodra, amire pedig írtam volna neked, szerencsére okafogyottá vált a történet :). De azt írtam volna, ami egyébként is történt, hogy ez a te blogod és elsősorban magad miatt ne hagyd abba... Szóval örülök és olvaslak tovább és talán többször is írok neked :)... Puszillak: Vivien

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vivien, Rád is gondoltam tegnap, régen írtál!
      Látod, látod, megmonta Tamara, és ,milyen igaza volt, állandóan csak ijesztegetek a bezárással...aztán meg jó a szívemnek amit írtok. De komolyan gondoltam tegnap nagyon!!!!

      Törlés
    2. De kedves vagy, hogy eszedbe jutottam :), örülök neki :)... És igen, éreztem, hogy ez most nagyon komoly, képzeld, a nagyobbik fiammal voltam amikor olvastalak, hogy bezársz és ő az arcomat látva megkérdezte, hogy mi történt, valami baj van :)?.... Szerencsére nincs :)...

      Törlés
  2. Hurrá! Bíztam benne, hogy nem hagysz el minket.:) Megyek megnézem van-e meggyem.

    A rendezkedést a mieink is nagyon szeretik. Elég csak rendet raknom a szobájuk egyik sarkában, akkor egész estig elő sem dugják az orrukat, jobb, mintha új játék érkezett volna. A meggy után, valahol rendet is rakok nekik.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nálunk mikor kicsik voltak a nagyok,:-) a lego pakolás után tudtak nagyon játszani..:-) Na már a fiúszoba nincs legotól tele, és a lányszoba is ruhapróbálgatás utáni káosz van csak.:-)))
      Biggyesztésnél mindig Rád gondolok!:-)

      Törlés
    2. Meli vagyok és biggyesztésfüggő...

      Törlés
  3. Pont valami hasonlóról írtam én is :) Mondtam már, hogy imádom amikor unalmasak a napok?! Nagyon, mert enyni gyerekkel úgy is folyton történik valami, szóval még az unalmas napokon sem lehet tényleg unatkozni:)

    VálaszTörlés
  4. Jön. Jön a tavasz. Nálunk napok óta felmegy tízig napközben. Már csak az északi árnyas részeken maradt hó, mutatóban. Mostanra megjött az eső majd az elviszi a maradékot is. Most is enyhe, nincs hideg és kúszik felétek esőstül, mindenestül. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért a tegnapi napsütést jobban szeretem..:-)

      Törlés
  5. De jó hogy vagy,hogy maradtál!:)Meggyes süti...hmmm,hétvégére betervezve.Felénk is tavasz van ,olyan álmosító idő.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, olyan semmilyen az idő!:-) Köszi..köszi..:-)

      Törlés
  6. Anikó, nagyon örülök, hogy maradsz mégis! Igy legalább innen a net túloldaláról tudok drukkolni neked, hogy úgy kanyaritsad a mesét és az életet is, hogy jó legyen a vége!
    Resi

    VálaszTörlés