2012. szeptember 19., szerda

hát vannak...

A mai nap csupa önsajnálat. Mert jaj, de rossz nekem, Csenge éjjel nem aludt túl sokat, sőt szinte semmit!:-( Mikor reggel belenéztem a tükörben, megjegyzem kár volt, láttam magam olyan 60 évesen. Komolyan! Cseppet sem volt vicces! Azután mikor megkaptam a kezembe Csengét, Bence ölelő karjából, átölelt a mazsola és simogatta a karom, na mikor neki még így is tetszek, akkor nehogy már önsajnálatom legyen. Így próbáltam a csodáló szemeknek megfelelni, kis fésűvel, hideg vízzel, majd bekrémeztem az arcom, és a kávé után már egész anyaformám volt. De kedvem semmi, semmihez...de főzni, mosni, fürdőt takarítani (na az még most sincs kész) kell(ene). Pedig, hú de jó, még süt a napocska, meg amúgy is, minden rendben, csak egy kis nem alvás, nem taszíthat az önsajnálat mély bugyrába.:-) De hát vannak ilyen napok, nem?

Mai ebéd, laska gombából krémleves, és Nővérem által ihletett, rakott krumpli lett. A laska nálunk termett, a tönkön. Irtó jól nézett ki.:-)

10 megjegyzés:

  1. Vannak, vannak ilyen napok....

    VálaszTörlés
  2. Gondolom nem vigasztal, hogy hasonló napom volt nekem is. De az talán igen, hogy innen csak feljebb van.:) Holnapra szebb napot!

    VálaszTörlés
  3. Mikor még fiatal az ember és kicsik a gyerekek előfordul ilyen. De képzeld mikor az ember már most 60 évesen nem alszik hogy néz ki? :-)) (Na jó majdnem 60!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hupsz,nem sértés akart lenni.:-) Talán akkor inkább 120 évesen.:-))) Igazad van!!! Csak "még" 38 éves vagyok.:-D

      Törlés
  4. Vannak ilyen napok! Meg olyanok, amikor nem akar a gyerek leckét írni és hittanra járni (pedig kötelező). Vannak ilyen napok. De elmúlnak. És az ölelő karok, mindenkit levesznek a lábukról. :-))

    VálaszTörlés
  5. na igen, ezek az ölelő karok...:-))))
    Remélem ma mindenki "akarni" fog!:-)

    VálaszTörlés
  6. Ó, a nem alvás bizony sok csúnya dolgot képes tenni az ember ábrázatán... Nekem a homlokom ráncolja össze... Igaz, már egyre kevesebbszer... :-))))

    VálaszTörlés