2012. szeptember 28., péntek

Lett!:-)

Tegnapi bejegyzéshez visszatérve, teljesen meglepett, hogy ennyien írtatok.:-) Jó, lehet hogy úgy tűnt én majd most aztán jól elvárom, hogy mindenféle," ígyszeretlekúgyszeretlek" írjatok, de nem, eszembe sem jutott! És amikor este olvastam a hozzászólásokat, csak úgy röpködtem tőle, mert annyira jólesett, ezt nekem írtátok? Tényleg ennyire szerettek olvasni? Mert nem éreztem egy hozzászóláson sem a "kötelességbőlírok" mert előttem is ezt tették, érzést. És ez, ezért volt jó! Persze volt olyan amin elgondolkodtam, meglepett. Aki ismer tudja nem vagyok a szavak embere. Író belőlem soha nem lenne. Mert ez ugye nem is fikció, hanem a nagy betűs élet, a mi, és elsősorban az én életem. Itt nem fogtok soha olyan magasztos dolgokat olvasni, hacsak nem magasztos mostanában az anya, a háziasszony, a feleség és barátnő hétköznapjáról olvasni. Mert ilyen az én életem. És én így szeretem.:-)

Ma nem mentek a srácok suliba, továbbképzés volt a tanároknak. Így ma szabad volt a nap, tegnap megtanultak, már ahogy...de a fiúk bukták a délutánt, mert elég furcsán viselkednek mostanában, főleg Bence próbálkozik most két napja. De azért olyan rossz soruk nincs, feltalálják magukat.
Viszont azon elgondolkodtam, miért nem lehet(ett) egy gyerekünk sem egy mormota? Csenge jó egy óra hiszti után elérte, hogy lehozzam. De még nincs két éves, azért még kellene neki a délutáni alvás. De egyik gyerekem sem aludt jól, sem nappal sem éjjel. Mintha büntetés lenne, lett volna az alvás. Nem is az a baj, hogy nem alszik délután Csenge, hanem akkor olyan zaklatott, hogy éjjel felsír, vagy csak el kezd dumálni. Szóval most csak az a szerencsém, hogy pötyöghetek és talán egy kávét is megihatok, hogy van itthon pesztrám, aki lefoglalja a legkisebbet!:-))))
Mai ebéd, kelkáposzta főzelék lett, meg is jegyezték milyen régen csináltam, jólesett most mindenkinek. És buktát sütöttem, ami most pont jó lesz a kávémhoz. Ja és a legjobb, mikor már a tepsiből veszik ki egymás után a sütit, innen lehet felmérni, hogy finom lett!:-))))

12 megjegyzés:

  1. Annak örülök hogy lelkileg feldobott a tegnapi hozzászólások! Bármi problémád van írjál mi válaszolunk szívesen!:-)) Az én két lányom is rettenetesen rossz alvók voltak nem tudom ez miért van. Emlékszem volt úgy hogy azt a módszert vezettem be hogy mellé feküdtem kicsit, arra eszméltem hogy a gyerek játszik mondjuk én legalább kicsit relaxáltam.:-)De régen volt! Mondjuk az unokám sem szeret délután aludni és akkor már este 8 után nem lehet vele bírni. Most hétvégén jönnek éppen, már alig várom! Egy kis buktát most én is szívesen elmajszólnék így a gép mellett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a bukta, jelentem elfogyott!:-)))
      Volt már olyan, hogy a nagyoknál lefeküdtünk melléjük, míg mi majdnem aludtunk addig ők, vígan játszottak.:-)))
      Jó unokázást!

      Törlés
  2. Most olvastam a tegnapi posztodat, én például Norvégiából olvaslak, mondhatni rendszeresen, csak mostanában nincs időm írogatni:) Seretem az ilyen vidám írásaidat, persze nálunk sem minden nap csupa öröm és nevetés, de szerintem sehol. Az én gyerekeim mostanra jó alvók lettek, most meg már én alszom teljesen éberen, az a sok év virrasztás az oka:)Nálunk mától őszi szünet, de azért remélem hétvégén még tényleg ősz lesz nem tél, múlt hétvégén bizony be kellett gyújtani. Szép, vidám hétvégét kívánok nektek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, nálatok már szünet van, remélem jó idő lesz.:-)
      Erzsi tudom, hogy olvasol, és nekem ez nagyon jólesik, mert annyi ötletet merítek belőled mindig.:-)
      Remélem sokáig vidám bejegyzésem lesz...

      Törlés
  3. Jelentem, szeretünk, azért olvasunk. Én speciel Németországból, rendszeresen. Mert háziasszony vagy, büszkén vállalod, megosztod velünk. És árad a melegség Tőled, tőletek! :-)) Kell ez mindannyiunknak. Köszönet érte Anikó!

    Hát alvás ügyben mi sem állunk fényesen. Pontosabban reggel mikor még én aludnék, pl. hétvégén, tuti 7kor jelentkezik a Nagyfiú. Bezzeg hét közben... ?-) Igaz, a héten kétszer is 6kor kelt. Este meg hulla. Jó ez az iskola valamire, no! ;-D

    VálaszTörlés
  4. Jaj, Györgyi, ugyanmár. Még elbízom magam...hahaha na azért nem,látom én a háziasszony mellett a házisárkányt is.:-D
    Fordítva vannak ezek a gyerekek bekötve.:-)
    Na látod, ha másra nem is jó a suli, legalább elfáradnak.:-))))

    Jobb napod volt ma?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyorsan elrendeztem én a dogot magamban. És ma szuper napom volt, mert nekiindultunk vásárolni és vettem magamnak 4 nadrágot és 3 felsőt. Ilyen nem volt már vagy 3 éve. Nagyon lerongyolódtam. El is határoztam, hogy ha nem is havonta, de azért évszakonta, vagy leárazáskor veszek magamnak pár cuccot, ami kell. Mert ha dogoznom kell menni, hát nem tudok mit felvenni. :))

      Törlés
    2. Nagyon jó elhatározás! Én is vettem magamnak egy őszi, igaz futkósós, de nagyon kényelmes kabátot!:-)

      Törlés
  5. Ém is olvaslak ám rendszeresen, mégha nem is mindig tudok válaszolni. :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Edit!:-) Örülök neki nagyon, sokat jelent nekem!

      Törlés
  6. Szia. Én pl mai napig nem szeretek aludni. Mindig is így volt ez. Szeretek lefeküdni, kb éjjel egyig-kettőig alszom, de utána már csak azon jár az agyam, hogy mikor kelhetek fel.

    Az ebédetekből küldhettél volna:-) Imádom a kelkposztát, de még nem is főztem, pedig tudom, hogyan kell, mamámtól tanultam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nagy kunszt az kelkáposzta, mi rakottan szeretjük a legjobban. Úgy sem csináltál még?

      Nálunk mostanában az erősen kamaszadók alszanak reggel sokáig. Mesi nagyon bír aludni, meg Dávid is. Bence ma is hatkor kelt, meg Csenge is fél hétkor. Én sosem tudtam sokáig aludni. De sokáig fent lenni sem.:-)))
      De ahogy látom a hozzászólásod idejét, szombat van, és nagyon korán keltél!:-) Szép hétvégét!:-)))

      Törlés