2012. szeptember 12., szerda

szép..

Photo: Névsorolvasás: 
-Érzelmek: hiányzik, 
-Fájdalom: jelen, 
-Bánat: most ő a hetes, 
-Remény: meghalt...
/Sajátkép!!!/

Olyan szép nem? Mesi fényképezte a kertünkben.:-)

Éjjel sokat járt az agyam, a tegnapi szülőin. És arra jöttem rá, hogy ami engem nagyon bánt, az a társadalmi különbségek. Amik egyre jobban kiéleződnek, pedig szerintem a gyerekeket ebben a korban még annyira nem érdeklik ezek a különbségek. Ebből csak mi csinálunk vitát, és igen a pénz nem minden, miért nem lehet összefogni, és úgy csinálni? Befizetek osztály pénzt, és intézze más a dolgokat, én letudtam a befizetéssel...pedig a saját gyerekünk is ott van. Olyan sok mindent meg lehetne csinálni közösen. Még öröm is lenne benne.

Ma nem sok mindent csináltunk délelőtt, főztünk. Csülköt sütöttem, és tepsis krumpli volt hozzá. Hogy gyerek barátabb legyen a menü, készült egy jó adag tejberizs is.:-)

4 megjegyzés:

  1. Nehéz ez...
    Én a leegyezetten felül adok, mert most módomban áll és arra gondolok, hogy a gyerekemnek is adom. De lehet a helyzetem más is akár egy év múlva, kérdés, megengedhetem-e majd ezt magamnak. Talán nem. Viszony ahogy írtad, sok dolgot lehetne együtt csinálni, megvalósítani, ami sokszor többet ér a pénznél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi is ezt beszéltük tegnap Zsoltival, hogy miért nem lehetne azt, hogy aki megteheti adjon kicsivel többet, én is adnék, de nem hangoztatnám. Jó példa vagy előttem!:-)

      Törlés
    2. Az ovinak egy elég szép értékű könyvvásárlást kínáltam fel, mert van módom ilyen formában felhasználnom a munkaadóm által kínált támogatást a szociális programból. De ezt csak az igazgatónőnek mondtam meg, nem hirdettem ki.

      Törlés