2012. szeptember 6., csütörtök

Vagytok úgy?

Vagytok úgy néha, hogy írnátok, itt a nagy fehér rész, és semmi érdekes nem jut eszedbe. Mert éppen nem történik olyan dolog az életedben, ami leírásra érdemes lenne? Mert megy minden a megszokott rendben, mint ma is (eddig!!!!).
Írhatnám, hogy főztem ma csilis babot, de olyan isteni saját paradicsomból csináltam  a szószt hozzá, hogy csuda. Olyan jó volt az illat a lakásban, a bazsalikom, fokhagyma, és a friss paradicsom miatt. Hmmmm. De ugye ezt leírom, jó, jó...de ugye az íze, nem jön át. Majd a Csengét úgy meggyömöszöltem, hogy a végén kinyúltunk a szőnyegen.:-D Ebből a szemszögből várom a bekuckolódást majd, ősszel télen.:-) De ugye, ezt sem tudom, leírni milyen gurgulázva nevetett.:-)))

Lassan megyünk a könyvekért..remélem nem lesz nagy sorban állás.:-(

6 megjegyzés:

  1. Hát én elég sokszor:D De azt ugy is tudod.

    VálaszTörlés
  2. Igen, vagyok úgy én is. Párszor már elhatároztam, hogy ha nem tudok semmi értelmeset írni, akkor inkább csendben maradok, vagy képeket teszek fel. Fura dolog a blogírás, ha elkezded, nem tudod abbahagyni... :-)))

    VálaszTörlés
  3. Én inkább tudatosan visszafogom magam, mert több mindenről tudnék írni, de nem írhatom le ezeket a dolgokat részben magam, részben a környezetem, de főleg a munkám miatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezt is megértem, van hogy én is írnék olyan dolgot amit nem lehet, valami oknál fogva.

      Törlés