2012. szeptember 24., hétfő

Semmi extra.

Aranyos volt Dominika és Éva, hogy biztattak, jólesett nagyon.:-)

Napok óta, olyan vagyok mint aki babát vár és a hormonok dübörögnek benne. De tudom 100%-ra hogy nem várok babát, így értetlenül állok a dolgok előtt. Lehet ez már másmilyen hormon?:-D Egyik percben nagyon el vagyok keseredve, másikban minden rendben.

És hogy miért nem tudok lepihenni. Ma átlagos délután; Csenge másfél órai nyügi, hiszti után kimerült, és elaludt, addigra elment Zsolti dolgozni, majd szivárogtak a gyerekek haza, ebéd, napi dolgok rám zúdítása. Közben Mesit vinni rajz szakkörre, bolt, majd haza, száraz ruhák hajtogatása, éhes  a banda, gyors palacsinta sütés, két sütővel, haladjunk. Közben folyamatos lecke kikérdezés, ellenőrzés, kérés...pakold el a ruhát, pakolj be...segíts a cipőket elrakni, a porszívót készítsd elő, ki-be pakolni a mosogatógépet. Letörölni az asztalt. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! Leszakadt Mesi polca, minden kincse vizes lett a festő táltól. :-( Meg a dedikált könyv is.:-( A bűnös(Dávid) nem vallja be, ott sem volt, de nem jó lóra tett, napok óta bögyömbe van! Nála még nem vetettem be, majd most,hogy nem szólok hozzád amíg így viselkedsz szöveget, tartok tőle, nála nem fog beválni. Így reményem sem volt a pihenésre, közben valami furcsa fejfájásom is volt ma. Mert egész nap fázok, kint melegebb van mint bent. De most csend van. Remélem tartós csend. És akkor megfőzhetem a teát magamnak, és bámulhatok kicsit ki a fejemből.:-) Ilyen egy csöppet sem mozgalmas délután, semmi extrával.

9 megjegyzés:

  1. Ez csak egy kis fronthatás.. máshoz is van, majd elmúlik! Eszter

    VálaszTörlés
  2. Bámulgass nyugodtan, addig majd mi tartjuk a frontot helyetted! Nálam is sűrűsödnek a dolgok, de majdcsak lesz nyugisabb is! :-)) Fel a fejjel!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tartottad? Mert olyan nyugis este volt...hmmmm.:-)))

      Törlés
    2. Hát persze! Ez csak természetes! ;-))

      Törlés
  3. Tényleg jó zsúfolt napod volt! Remélem, a mai más jobban alakul! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobb volt már az este is. És a mai nap határozottabban, jobb!:-)

      Törlés
  4. Aznap nekem is fura fejfájásom volt. A fejem teteje fájt, olyan volt, mintha valaki állandóan nyomta volna le a tenyerével a fejem.

    VálaszTörlés
  5. Sajnálom, remélem ma nem volt neked is migréned!:-(

    VálaszTörlés