2012. november 5., hétfő

Ma..

.... olyan tipikus hétfő van. Gyerekek reggel keltek, meglepően korán, még Mesi is, aki a szünetben, ha nem muszáj fél tíz előtt nem kel fel. Zsolti délutános, így reggel együtt kávéztunk, reggeliztünk, de éreztem a levegőben, nem az ő napja. Persze, hogy nem. Jó volt neki is itthon együtt, sajnáltam is eléggé. Terveztük a szobák még meleg- komfortossá tételét, szőnyeggel. El is indultunk huza -vona után a áruházba. Megalkudtunk magunkban, három szőnyegen, ami egy árából kijött. Így jól jártunk, plusz most 15% kedvezmény is volt. Na majd csütörtökön kiderül milyenek, addigra jön meg. Mesit megleptük már, neki nagyon tetszett a szőnyeg. Szegényt, ma úgyis meggyötörték, felraktak gumit az alsó fogára, csütörtökön megy rá az alsó fogszabályzó. Lassan a Bencének is kész lesz...csak győzzük fizetni.:-(
Mire hazaértünk, már csak átsütöttem a milánóit, és egy gyors kevert sütit sütöttem, amibe tettem étcsokit és meggyet. Finom lett.
 

6 megjegyzés:

  1. Mindig jó olvasni rólatok. Az én hétfőm is olyan nyomott, vagy inkább szomorú. Hiába akarok áthangolódni:-(
    Én tegnap étcsokis- levendulás kekszet sütöttem.

    VálaszTörlés
  2. Köszi!:-)
    Ezek a hétfők ilyenek...de holnap már kedd!;-)
    Hú, a levendulás keksz finom lehetett étcsokival. Nagyon megszerettem a levendulás sütiket, és a szirupot használom mostanában.

    VálaszTörlés
  3. Még a tipikusnál is tipikusabb hétfő volt... nálunk egész nap szakadt az eső, és fújt a szél. Brrrrrr...
    A szőnyegvásárlással jó vásárt csináltatok, gondolom Mesi is örült a meglepetésnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örült Mesi a szőnyegnek, angol zászlós lett, és az apja választotta, hogy ennek biztos örülni fog Mesi!!:-)))) Tudod haladni kell a korral, most ez a menő. Tereljük őket, de nem akarunk szemellenzőt tenni rájuk.

      Törlés
  4. Tipikus, szünet utáni hétfő volt. Ismerős, jó, hogy Nálatok sem volt ez másként. ;-))
    Aztán mosás, vasalás, még a múlt hétről, maradék melegítése, tanulás, érdekes módon ma mi is fogorvosnál jártunk. Igaz csak kicsi tömés volt. Vannak még véletlen egybeesések. :-))
    Szép keddet Nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincsenek véletlenek.:-) Sajnos Mesinek kijött reggelre a gumi a fogából, így csütörtök helyett, holnap délután mehetünk vissza.
      Neked is szép napot!:-)

      Törlés