2013. január 14., hétfő

Behavazódtunk...

....gondolom nem csak Szentendre felett hullt a hó. Mikor ha nem hétfő reggel. Nem ám, hétvégén, hogy a gyerekek élvezzék egész nap, vagy a sietős autósok megszokják, biza tél van, és eshet a hó. Nem is piros, nem is nyáron esik, tök természetes időben, és fehér takaróba bújtatta a tájat. Zsolti a héten délutános, fel is kaptuk a szánkót, bevásárlást, postát elintézve, indultunk a patakra hárman Csengével, én hazavittem a cumót, Téglát magamhoz kapva, rohantunk  a patakra. Tégla írtó cuki ahogy ugrál a hóban, most is nagyon élvezte, nem úgy mint Csenge. Zsolti elmondása szerint kétszer borultak a friss puha hóban. Nem volt kitaposva, és a fenéksúly, még nem igazán nyomja lefelé a szánkót.:-) Így gyors kört tettünk, majd hazasiettünk, én húztam az üres szánkót, míg Csenge apukája nyakában.:-) Én itthon tettem vettem, és próbáltuk elintézni, "kedves gáz szolgáltatót", mert nagyon diplomatikus válasz levelet küldtek vissza, tehát gyakorlatilag semmire nem válaszoltak, csak a "kérjük fentiek tudomásul vételét", című szlogenjük volt. Ma hívni akarta a panasz irodát Zsolti telefonon, gondoljátok volt telefonos ügyfélszolgálat? Jól sejtitek, nem! Vajon miért????Féltek talán a durva beszólásoktól amit jogosan kaptak volna????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem hiszem!!!(dehogynem)

Délben vasaltam, majd csomó ruhát kipakoltam Csengének a szekrényéból amit kinőtt! Bruahahaha, imádtam pedig azokat a falat ruhákat!:-)
És a hétvége, egyszerűen jó volt. Fárasztó mert Bence töriből ír téma zárót, Dávid természet ismertetből, de Mesivel volt a legtöbb dolog, ő a központi felvételire készül matekból és magyarból, amit szombaton ír. Matek nem annyira megy, de magyar úgy ahogy, csak sikerül valamennyire. Azután egy hónap kb, és szóbeli lesz, ha a kisképzőbe megy, akkor 4 óra rajz. Nagyon izgalmas az biztos. Ügyes lesz majd, reméljük!
Tehát a hétvége, azért összességében nagyon jó volt, elégedett vagyok a tervem megvalósításával.:-)))))

17 megjegyzés:

  1. Akkor nem mérgelődtél a kamaszságok miatt? Ügyes vagy:) Nekem nem volt szuper, csak hétvége volt, jó sokat vasaltam és még annál is többet aggódtam, de majd csak jobb lesz...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem semmi komoly baj nincsen!!!!(munkahely?)

      Nagyon sokat fejlődtem, ma sem és a hétvégén sem, húztam fel magam.:-) Pedig a jelenetek ugyanazok voltak....csak rámosolyogtam Zsoltira, és tényleg nem húztam fel magam.:-)

      Törlés
  2. De ügyes vagy, hogy nyugodtan viselted a hétvégét! Nekünk harmonikusan telt, szinte idill volt. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, azért az idilli még nálunk messze van, vagy lehet mostanában ez lesz az idill????:-D

      Törlés
  3. Nálunk már tegnap esni kezdett, de nem vettük komolyan. Mára behavazódtunk. Gyerekenek öröm ez igazán, nekünk meg romantika.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igen! Akinek meg sajnos sietnie kell munkába, vagy valahova, annak meg sok, sok nyugalmat kívánok!

      Törlés
  4. Örülök,hogy jól telt a hétvégétek. Nálunk csak egy kis hó esett éjszaka, reggel ónos eső, délután eső :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Hajni!:-)
      Itt is állandóan változik a halmazállapot! De egész nap esett, és ahol nem sepertük el, van vagy 15 cm. És egy nagy hóember is örzi a házat.:-)

      Törlés
  5. Nálunk két napja megállás nélkül esik a hó. Nem is lenne ezzel elvileg bajom, mert hát január van, télidő, ha az utak le lennének takarítva és nem attól rettegnénk, túlélünk - e 16 kilóméternyi behavazott kanyart.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez borzasztó. Az utak itt is szörnyűek, csak kívánni tudom minden rendben menjen. Vigyázzatok magatokra nagyon!!!

      Törlés
  6. Látod, vannak jó napok is... Sok sikert a központihoz! És sikerüljön bejutni az áhított suliba! (Nekünk szerencsére sikerült, ezért szorítok mindenkinek, aki hasonló cipőben toporog.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, köszi! Igen vannak, de ehhez túl kellett néznem a magam sajnálatán.
      Remélem sikerül, csak olyan rossz, ahova Mesi menne, én nagyon nehéznek találom. És messze van nagyon. Ami itt közelben van, egy gimi, az még koránt sem old meg mindent. De a legjobbat csinálja Mesi, megpróbálja a nehezet, ha nem sikerül marad a gimi. Én nem tudom mi lenne a jó, de az élet megold mindent, én akárhogy lesz támogatom.

      Törlés
  7. Akkor még sok ilyet kívánok, mint ez a hétvége. :)
    Mesinek pedig sok sikert szombatra, biztos ügyes lesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Dius!:-) Remélem tényleg toppon lesz Mesi!

      Törlés
  8. Én hiszek benne,hogy a dolgok fejben dőlnek el.
    Nálunk a húgom elég heves,és én sem voltam a nyugalom szobra mikor egy házba költöztünk.Sok veszekedés,súrlódás után látva,hogy ez sehova sem vezet,megpróbáltam változtatni.Eleinte nehezen ment,de mindig higgadt maradtam,én soha nem szóltam vissza ingerülten.
    Mára nincsenek komolyabb konfliktusok,szinte mindent meg tudunk értelmesen beszélni.
    Kitartást kívánok,mert hosszútávon meglesz a gyümölcse:)

    Nálunk is sok hó esett,gyönyörű.A szánkózás mellett a hólapátolás is tetszett a kislánynak,melyhez a neki való eszköz a nehezen előkotort homokozólapát volt.

    Mesinek egy nagy-nagy kalappal:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sokat változtam, pl. Zsolti családjával.

      Mesinek átadom.:-)

      Törlés
  9. Mesinek szorítok nagyon, nagyon!Ügyes lesz meglátod!

    VálaszTörlés