2013. január 9., szerda

Itt...

....van a hó, ezt vártam, köszi.:-) De össze kell szednem magam, hogy elmenjünk szánkózni, fázok, egész nap, két pulcsiban is. Olyan a fejem mint ami éppen elkezd fájni, Csenge nem aludt és dübörög a kamaszkor. Erre mit csinálok én? Túrós sütit sütök, mindig jó feszültség levezetés ha sütök, bár álcáznom kellett a sütést, mert most nem volt kedvem duóban csinálni.:-D
Milyen jól járnak a gyerekek, hogy mostanában feszültebb vagyok a kelleténél. Mindig sütök, vasárnap zserbó, tegnap két rúd kakaós kalács, ma túrós lepény. :-) És nehogy azt higgyétek megmarad. Á dehogy, jó nem nagy tepsivel sütök,de akkor is.:-)))
Minden nap van valamin törpölni...ma épp a kamasz nyegleségét kell tűrnöm. És az oké, hogy marha mérges vagyok, keresem magamban a hibát, hol a csudában rontottam el? Tudom, tudom...de mégis!

Mindegy, ezt is túléljük, de kéne már valami boldogsághormonduó...


ui.:Elmentünk szánkózni, Húzom a szánkót, majd elkezdek szaladni, először mint a medve cammogva, majd kicsit gyorsabban, majd egyre gyorsabban, Még így is meg tudott volna előzni egy lajhár.:-)))Nem is ez a lényeg, kacagást hallok hátulról, erősen gondolkodom, rajtam nevet a Kisded, vagy a szánkózás tetszik e neki? Persze tudom, minden egyben!:-)))) Jólesik most a megérdemelt süti.:-D

12 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Háááát nem tudom milyen nálunk gyereknek lenni, eléggé sárkány vagyok.:-)))

      Törlés
  2. Drága, a kamaszok nagyon kíméletlenek tudnak lenni, tapasztalatból mondom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És három kamasz és egy dackorszakos? :-D Jujj...

      Amúgy nálad szoktam olvasni mindig egy kis humoros kamaszságot. Nekem is úgy kellene felfognom, mert sokig fog tartani ez a korszak.

      Törlés
  3. De húznám én is szánkót és szánkóznánk is. Akkor Nagyfiú önként menne ki a levegőre, mert most úgy kell kirugdosnom. De egy csepp hó sincs. :-))
    Már 6 évesen is érzem, hogy itt a kamaszkor. ;-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az még csak a kiskamaszkor, lesz annál rosszabb is.:-D

      Itt az előbb is esett a hó. Annyira élvezte Csenge tegnap a szánkózást!:-)

      Törlés
  4. Jó is az a szánkózás!!! De ennék most túrós lepényt. Jó hosszú napom volt!

    VálaszTörlés
  5. A szánkózás biztos klassz volt, annak, aki szereti, és bírja a havat meg a hideget remek szórakozás lehet. Nekem ilyenkor felmentésem van a kintlét alól. (nem bírják az izmaim a hideget, tíz perc után begörcsöl mindenem)
    Lennék nálad kosztos, az biztos... bár hamar meghíznék szerintem. :)
    A kamaszkorhoz meg kitartás nekünk. :)(biztos lesz még rosszabb)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon rossz lehet neked, és vigyázz inkább magadra!
      Nekem csak a gondolat, hogy fel kell öltöznöm melegen, az a macera, meg a mozgás korlátozottsága. De azért mikor lemegyünk a patakra, és körbenézek, csupa fehér minden, jó nagyokat szippantok a friss levegőből, akkor már örülök, hogy elindulunk.:-)
      Kamaszkor? jajajajaj.:-)

      Törlés
  6. Itt meg már, megint elolvadt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ITt még tart a hó, esett egy kicsit reggel. Megyünk is szánkózni, ha legkisebb felkelt!:-)

      Törlés