2013. január 23., szerda

Vegyes.:-)





Teszek fel a tortákról és a csajokról képet! Megnyugodtam, nem nálam volt a hiba, hanem a rendszerben, így ma már működik a kép feltöltés! :-) A képek olyanok, amilyenek. Dávid csinálta mobillal.

Megvolt tegnap a szülői. Háát, mit ne mondjak, szegény gyerekeket sajnálom. Volt szó a tovább tanulásról de csak a papírok kitöltéséről. Amit azonnal adjunk be mert neki(ofő) úgy lenne jó. Még jó, hogy ott volt egy másik szülő, (aki igazgató helyettes egy másik iskolában) Így mondta ez törvénytelen, míg nem kapjuk meg az írásbeli eredményeket. Végül is ennyit tudtunk meg, meg a ballagásról. ha szeretnék nyakkendőt a gyerekeknek megvehetjük, és a pontos dátumot megkaptuk. Ennyi! Szó szerint! Még jó, hogy az SZMK anyuka odaszaladt hozzánk, majd mondta, hogy beszéljük majd meg a bankettet, meg a lufikat...Azért csak idejártak nyolc évig, ballagás lesz, csak össze kéne hozni, hogy maradandó legyen nekik. De azért több lelkesedést vártam az ofő-től. Na mindegy, ezért sajnálom a gyerekeket. Kötelező kirándulás meg lesz két napos.


Mai ebéd alma leves lesz, ami kész. Meg rántott csirke mell, és rizibizi.

10 megjegyzés:

  1. Jó kis tortákat készítettél! A lányok aranyosak a fotón! A szülőivel kapcsolatban csak annyit hogy örülök hogy már nekem nincs ilyen problémám. Én minden szülőiről általában fejfájással mentem haza, gyerekeim jó tanulók voltak csak a szülői körítése volt számomra mindig fárasztó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebben én nekem is megfájdult a fejem, most már nem annyira érdekel, volt már mikor felálltam, aztán elmentem!:-)

      Törlés
  2. Szépek a torták, de a lányok még ennivalóbbak!:)

    Nem tudom, mi lehet az oka, de annak mindig különösen örülök, mikor leírod a napi menüt. Csak úgy oda biggyesztve. Imádom. Olyan, mintha egy kicsit hozzád járnék ebédelni.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Meli! Ma ebédelnél nálunk? Körömpörkölt van, na jó, van benne csülök is.:-))) Bár lehet a TE pocakod most nem kívánná..:-)

      Törlés
  3. No, most nagyon be tudnék lakni mindenből, iszonyú éhes vagyok!!!! :-)) Valamint nagyon étvágygerjesztőek a sütik. A lányok meg úgy ahogy vannak gyönyörűek!

    Az az igazság, nálunk negyedik osztály után mentek el a gyerekek mindig, de mi csaptunk nekik olyan bulit, hogy csak na! :-)) Én csináltam a táncukat, adtak elő műsort, volt büfé, tánc, minden ami kell. Azért ha már van nyolcadikban ballagás, annak adják már meg a módját! És ez az osztályfőnök dolga, hogy az SZMK-val közösen megszervezze és lebonyolítsa!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem azt mondom, hogy olyan hű de flanc kell, mert majd mi lesz az éretséginél?De szerintem is kicsit jobban kellene kivenni a részét!

      Remélem azért már ettél rendesen!!!:-)))

      Törlés
  4. Isten éltesse sokáig a lányodat!
    Ez a pedagógus biztos belefáradt már a dologba, nem valami motivált, reméljük, az új iskolában lelkesebb osztályfőnöke lesz a gyereknek!
    Erzsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Erzsi!:-)
      Első osztálya, korunkbeli.Nem motívált, oké...de mikor ha nem most?

      Törlés
  5. A menün én is fennakadtam, s nyeltem is így éjnek idején. Helyesek a lányok!

    VálaszTörlés