2013. január 18., péntek

Előre..

...le kell szögeznem, én mindegyik tortát megsütném, és meg is enném!:-))) Így van ezzel Mesi is! Ami azt jelenti hála a nagycsaládnak;-), szépen sorba fogom is venni mind. És ez most nagyon komoly!
Én persze másikat választottam volna, DE nem az én szülinapom van! (majd az is lesz májusban, hehehe) Azért ez olyan tipikus volt Mesi részéről, topp 10 -et választott, majd sorban húzta ki fájó szívvel a torta neveket. Kettő marad, abból az egyiket kicserélte, a kedvenc sütiét csináljam meg tortának. Ami a fanta, vagy miranda szelet lett, ez a nem túl bonyolult süti nagyon bejön nekünk, és régen is volt.
De a befutó torta Éva tortája lett, a lúdláb torta. (hú, ez azért nem lesz olyan nagy kihívás) Egyszerű, de nagyszerű torta. Szerintetek a 10 tortából, hány volt csokis? Szinte mind! :-D Még befutó lett volna a Kinder bueno, de saaaaaaaaaaaaajnos nincs itthon nutella.:-)))) (ha Mesin múlt  volna(a nutella:-) biztos azt sütöttem volna meg.) Na akkor hajrá, úgy hallom csönd van. Királylány elaludt.:-) Napokban észrevettem mennyire érzékeny ha rászólok. Mai jelenet, vettem ki a pelust alóla, és ahogy nyúltam a popsitörlőért, kikapta a pelenkát maga alól. Én meg hangosabban szóltam neki, hogy mit csinálsz? Nem így volt, nem szépítek, Zsolti mindig azt mondja, szépítem a blogba a dolgokat, hát most nem, pontosan azt mondtam; mi a szart csinálsz? (huppsz) Na pont azt csinálta, mi jót nevettünk Mesivel rajta, de Csenge ezen úgy megsértődött, hogy üvöltve zokogott, majd csak az ölemben volt hajlandó ebédelni. Imádom, a kis érzékeny lelkét!:-)))

20 megjegyzés:

  1. Jaj, ezt olyan jó volt olvasni! Főleg a "mi a sz... csinálsz?" rész tetszett a legjobban.:) Mostanában Kacira sem lehet rászólni anélkül, hogy ne sértődne halálra és ordítana fél órát utána.:)Jó készülődést!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Meli!:-)
      Édesek ahogy besértődnek.:-)))

      Törlés
  2. Sértődés nálunk is befigyel, pedig csak 14 hónapos, olyankor jönnek a krokodilkönnyek és a -nem nézek rád- pár perc... Ez nagyon ott van (mi a sz*t csinálsz?) ezen jót nevettem :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Én sem bírtam ki nevetés nélkül ! Olyan jó hogy mostanában többet alszik délután Csenge , már több mint a 2. alvása ezen a héten ! Én is szemezek a lúdláb tortával ! Puszi

      Törlés
    2. Ja, meg állandóan vetkőzik. Mondtam ma neki, kirakom a hóba, és fázhat.:-)))

      Törlés
    3. Igen, két és felet alszik.:-)))
      Remélem neked jobban fog sikerülni, a torta.:-)

      Törlés
  3. Anikó, van azzal más is így, hogy kicsit finomítja a képet. :-) És ez nem csak azért van mert jobb színben szeretnénk feltűnni, hanem mert esetleg úgy is érezzük. Belülről általában nem érzi az ember olyan tragikusnak a történéseket.
    Te is május? Na igyekszem megjegyezni. :-)

    VálaszTörlés
  4. Bizony én is szoktam szépeket mondani, igaz én angolul, csak itt már nem sértődik meg senki sem:)Szép, vidám, pörgős hétvégét, biztos szuper lesz mindkét torta:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az volt, pörgős.:-)))
      Én nem tudom mit szólnának, ha angolul mondanám:-) meglepődnének...:-)))))))

      Törlés
  5. Nálunk még sértődnek. De szerintem nem sokáig fog ez az időszak tartani. De olyan aranyosak mikor görbül a szájuk. :-)

    VálaszTörlés
  6. Igen, Morci is nagyon meg tud sértődni, de már egyre kevesebbszer. Hiába, ovis lett, edződik a lelke is:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is erre gondoltam minap, oviban már edződnek..:-)

      Törlés
  7. Olykor nálunk is van hiszti és krokodillkönnyek,én néha elfordulok,mert nevetnem kell.Annyira édes,ahogy próbálja minden báját,nőciségét bevetve elérni amit szeretne.
    Én látszatra nem veszek tudomást a dologról,és elég hamar abbahagyja.
    Jó a pelenkázás nehéz ügy,rafináltan lehet csak normálisan túllenni rajta.

    Küldenék tortát Mesinek,de ahhoz Trollanyutól rénszarvast kellene "importálnom":))
    Jó készülődést,sok boldogságot az ünnepeltnek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most jól jött volna a torta, itt a szánkó, szikrákat húzott volna.:-D

      Törlés
  8. Mesinek Boldog Születésnapot kívánok, remélem nagyon jó napja volt ma, és a felvételi is jól sikerült. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. remélem, reméljük!:-)
      Átadom Mesinek a jókívánságot! Köszi, Dius!:-)

      Törlés
    2. Csatlakozom! Boldog szülinapot! :))

      Törlés
    3. Köszönjük szépen!:-)))

      Törlés