2013. január 11., péntek

Döntöttem....

...az előbb! (mikor összekakaskodtak a fiúk a fürdőszobában) Nem vagyok hajlandó a következő jó pár évet a mocsárba süllyedve, a sebemet nyalogatni. Ez a három kamasz is pont az akit annyira vártam, akiket annyit babusgattam, akikkel annyi jó móka volt. Ha látják mindig kiborulok, még tesznek egy lapáttal rá. Nem mondom, hogy soha nem fogok kiborulni, DE átlépek rajta. (megpróbálom, mert akarom) És várom vissza őket, addig meg elfogadom, hogy nem én vagyok az első, hanem más, de azért szorosan ott fogom a hálót, ha zuhanna valamelyik. Muszáj, mert hihetetlen leszívja az energiánkat Zsoltival ez az állapot. Olyan hirtelen jött, és nem is egy, hanem három. Amúgy éppen ideje, kicsit egymásra figyelni, mégha egy mazsola ott is van közöttünk.:-)

Jön a hétvége, pont jó alkalom lesz kipróbálni, vajon meg tudom e csinálni, amit szeretnék. :-)

Délelőtt főzök, zöldség leves és szilvásgombóc lesz. Majd elmegyek bevásárolni, remélem az út is olyan lesz, hogy megtehetem.

 

18 megjegyzés:

  1. Én csak kitartást kívánok! Biztosan jó lesz, csak ezt a pár évet kell kibírni. Nálunk Rékunál vannak kiskamaszkori tünetek, pedig még csak 8 éves múlt. Koraérett... :-)))
    Ebédre érkeznék, ha lehet. Jól esne beszélgetni kicsit a szilvásgombócmajszolás közben!
    Szép napod legyen, Anikó!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne fájdítsd a szívem, oly messze lakunk egymástól!:-( De azért nekem mindig sokat számít mikor bekopogsz ide!:-)
      Réka, kiskamasz, meg csaj! Na ez a kombó is tuti!:-D
      Szép napot nektek!

      Törlés
  2. He-he-he. Nálunk meg gombócleves és szilvás gombóc! Hát egy 6 évessel is lehet hadakozni rendesen, csak még kisebb dolgokon, menjünk ki, a levegőre, stb. De legalább akkora "élmény", mint a nagyokkal. :-)) Szép napot! :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert nincsenek véletlenek!:-)))))Szép hétvégét Nektek is!

      Törlés
  3. Anikó ezek után légy következetes amit eldöntöttél és az neked könnyebbség tedd azt! Idegeidet kicsit pihentesd mert még szükség lesz rá ! Nagyon finomat főzől szilvásgombócra benevezek, kicsit még segítek is neked az elkészítésében jó?:-) Kellemes nyugodt hétvégét kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó lenne, közben miket beszélgetnénk. Apró praclik azért segítettek.:-)))

      Törlés
  4. Hajrá Anikó!Próbáld túlélni a gyerekeid kamaszkorát!
    Erzsi

    VálaszTörlés
  5. Valahol olvastam, azért olyan elviselhetetlenek a kamaszok, hogy könnyebb legyen az elszakadás ha kirepülnek. Hidd el pár év múlva visszaváltoznak rendes kisfelnőtté. Addig is kitartást Anikó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Erika! Mást úgy sem tudunk csinálni, nem?:-)

      Törlés
  6. Nekem is rossz volt megélni, de egyszer csak visszatért, hogy majd a feleség "elragadja". Közhely: ez az élet rendje, de olyan jó, hogy ott van nektek Csenge!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony jó, hogy ott van Csenge, de azért még pár évig, itt vannak a nagyok is. És élveznem kell, mert elragadják őket, mert ahogy írtad, ez az élet rendje!:-)

      Törlés
  7. Szerintem jó döntés volt, nem tudod megváltoztatni a kamaszokat, ez az élet rendje:) Kamaszként én nagyon szörnyű voltam, nem is tudom, hogyan tudtak engem elviselni, mindig azt mondom, az én gyerekeim angyalok hozzám képest. Persze egy adott szituáció közepén, mikor éppen vörös fejjel ordítok ezt nehéz így nézni:) Szép hétvégét és süssél valami finomat, én kalácsot és sütit is fogok, és sétálni is megyek, pedig -12 fok lesz:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem felejtem el a saját kamaszkoromat, ebből táplálkozom!:-) Én is sütök ma, pizza lesz ebédre, maffin. És mi is megyünk sétálni, (itt nincs, csak éjjel -12 fok!)
      Szép hétvégét nektek, Erzsi!

      Törlés
  8. Tapasztalatból tudom nem könnyű, nálam is sokszor elszakadt azért a cérna. A kamaszok nagy változásokon mennek keresztül, és nekik sem könnyű. Sok türelem kell, és szeretet. Hidd el amit eddig tanítottál nekik,és a jó példa amit eddig mutattatok nekik nem fog elveszni. Csak most kamaszok,túl lesznek rajta hidd el nem lesz semmi gond.
    Nem tudom szoktál-e ilyeneket nézni,de ajánlom figyelmedbe ezt a videót. Segít megérteni őket. http://www.youtube.com/watch?v=S29W64tkQBk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnézem a videót Hajni, köszi!
      Tudod inkább attól ijedtem meg, hogy elég e nekik amit eddig tanítottam??????

      Törlés
  9. Nekem csak 1 kamaszom van ,de már tegnap este eszembe jutottál...hogy hogyan tudod te ezt többszörösítve kibírni.

    Én kamaszként is "jó gyerek" voltam,az öcsém viszont nem és a lányomban őt látom...borzasztó.De azért szeretjük ám őket,csak néha (nagyon)nehéz ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, néha nagyon nehéz....de bizzunk abban mi is túléltük a kamaszkort.Talán egyszer könnyebb lesz!:-)))

      Törlés