2013. január 1., kedd

Eltelt...

.....a szilveszter! Jó volt, négy gyerekkel nem lehet csendes, de most nem bántam. Láttam önfeledt táncolást, nevetést, mókázást, társosoztunk is. Csenge 10-ig bírta, addig ropta a táncot. Én éjfél előtt kidőltem,(éjfélre azért felkeltem), de a fiúk is.:-) Jó volt nagyon!
Ha a mai napot jellemezni kellene lustizás volt (látszik is a lakáson), de a gyerekek még itthon vannak holnap, hahahaha, lesz segítségem takarítani.:-)))
Elkezdtem tehát lazítani....:-)))


Kicsit bánt, hogy nem tudtam mindenkinek olyan szívhez szólót írni, mint amilyet szerettem volna. Pedig nekem is nagyon jólestek a szavak! Még jó hogy nincs fb-om, így csak azoktól kaptam jókívánságot akik nekem nagyon sokat számítanak.:-) Sms-t sem kaptam, régen emlékszem izzott a vonal karácsonykor, szilveszterkor. Ez is leáldozott!

Jön a hosszú tél! Mikor lesz már farsang???:-))))))

4 megjegyzés:

  1. Jó is együtt takarítani a gyerekekkel! Mostanában mi is erre kondicionáljuk őket.
    Hamarabb eljön a farsang mint gondolnád! Hipp-hopp máris a jelmezeken törheted a fejed.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony Erika, próbálom én is, kisebb nagyobb sikerrel..:-)

      Törlés
  2. Nálunk is eltelt a szilveszter és még milyen jól! Egy percet nem táncoltunk, igaz zene sem volt, de olyan jó volt a hangulat. Csak sajnos képeket nem tudok feltenni, majd csak ha hazaértünk. A takarításról meg ne ejtsünk szót, mert ugye nekem az a gyenge láncszemem! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ez a tingli tanglizás, nekem sem az erőségem, de a gyerekek annyira élvezik.:-) pedig olyan fáradt vagyok lelkileg, na de majd kipihenem magam...:-)

      Törlés