2013. január 18., péntek

Péntek...

...van! Mesi itthon, elvileg tanul, gyakorlatilag alszik.:-) Ezek a hormonok.:-D Na még egy kicsit hagyom, míg én is itt pötyögök. Majd belevágunk a "lecsóba".
Én főzök, kicsit elősütök, lehet hogy a piskótát megsütöm előre. Ja, mert ma kiderül, milyen tortát kér Mesi. Amúgy azt mondta nehéz helyzetben van. Kéri mindenkitől, legyen szíves süsse meg, és postázza a tortát, kóstolás címén.:-))))Hahahaha
Most megmutatnám Csengét is, zsebes nadrágot adtam rá, azóta a zsebében a keze és úgy közlekedik.:-) Ja, de tele van káposzta héjjal.:-))) Zöldség tartó kosárból szerezte..
Főznöm is kell, milánói lesz ma az ebéd. El kell mesélnem a tegnapi jelenetet. Napok óta sertepertélnek a gyerekek délután a konyhában, állandóan éhesek, főleg Bence. Jó, bevallom nem valami laktató a sóska, tegnap meg paradicsom leves volt, kukoricás csirke mellel rizzsel. De komolyan elgondolkodtam. Kérdi tegnap Dávid többször, mi az a pali? Kérdem, hol? Hát a menüben a pali? Gondolom palacsinta, de a menübe nem írtunk a hétre palacsintát. Csak kérdi Dávid, mi az a pali? Mert mára van írva...biztos, hogy nem kisfiam, mert mára nem írtam. Így is két napig gofri volt a nasi. Megnézem a hűtőre kirakott papírt, oda van firkantva a "pali". De még arra sem ügyelt az illető(Mesi), hogy ne pirossal írja. Jellemző!:-) Mindez 4óra és 5 óra között volt, fél 6 már felszeletelte a forró sütit Mesi, gyors két tojásos, kevert tésztát sütöttem, kis malőrrel, mert akartam bele tenni mogyoró darabokat, vagyis tettem bele, de avas íze volt. A csudába! Mondjuk egy kocka van belőle..
Nagy bajban vannak a gyerekek, ha nincs semmi nasi itthon.:-))), Muszáj sütit enniük!Ó, szegények!!!:-).
 

2 megjegyzés:

  1. Csalódtam azt hittem Csengéről tettél fel fotót. Jót nevettem mikor olvastam hogy káposztát hord a zsebében! Kellemes sütést-főzést kívánok a hétvégére és ne idegeskedjél!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Éva!:-) Pont a Te tortádat választotta Mesi! Csak nem emeli ki a linkedet, na mindegy!:-)
      Köszi a receptet, és nagyon jó hétvégét!:-)

      Törlés