2013. február 12., kedd

Elkezdtem....

........ lomtalanítani. Nem önszántamból, hanem mert éjfélkor arra riadtam fel, valami motoszkálás van. Csenge aludt, Zsolti még nem volt otthon...rögtön tudtam, hogy a drága szökős hörcsögünk Nutella szökött meg!:-( Én nem kezdtem el keresni éjjel, nem sokat aludtam, mert az ágy alatt motoszkált egész éjjel. Bence délután elkezdte keresni, de ez azzal járt hogy felforgatta a szobánkat...mindent, szó szerint! Még nem olyan alaposan mint szerettem volna, de eltüntettem mindent az ágy alól, 12 év után semmi nincs a francia ágy alatt, MONDOM SEMMI!:-))) Ez nagy szó, persze ment a szekrény tetejére, de sok minden le, majd el....mondom el. Elgondolkodtam amit Erzsi irt a lomtalanításról. Tudnám e még használni a zsák cumót amit összeraktam, a rossz dvd lejátszónak...a papír doboznak ami szétesett...akkor megint félre tenném...nem, nem csukott szemmel kell ezt csinálni, csak résnyire nyitva, míg a zsákba beletalálok!:-))))

8 megjegyzés:

  1. Megkeményíteni a szívedet és kivele!!! Anyósom siratja a két szakadt ajtós szekrénysorát, ami az erkélyen ugrott ki, mert nem tudtam egy tele lakásba egy komplett alkás berendezését behozni. És megmentett egy rakás lomost, ami nála fekszik, mert persze nem használja. No, most ott is kezdhetem a lomtalanítást, amikor nálunk is lesz. Mert ma elmentem és néztem egy kanapét a nappaliba. No nem írom le, mennyiért adták, ami tetszett. Akciósan!!! :-)) Szóval csukott szemmel, kivele! :-))Hajrá Anikó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És nem tudom honnan van ez a sokminden!! Vagyis lehet évekkel ezelőtt pakolásztam össze. Dehát vannak olyan dolgok, amiket az ember nem dob ki.Ilyen a gyerekek által készített dolgok. Szekrénytől mind megvállnék, egytől egyig...de nincs másik helyette, nem is lesz!
      Kanapé az jó, dolog én már meg sem nézem pedig itt is elférne egy hatalmas L alakú, de majd...majd...Addig jó ez is!:-)

      Törlés
  2. Van ahol a skorpió szökött az üvegből, hát nem jobban jártatok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) De, de!:-D
      És végig kuporogta a nagytakarítást, majd nemrégen mentem fel a szobánkba, és az ajtó előtt nézett rám nagy szemekkel...kinyitotta volna az ajtót, ha tehette volna.:-) Én meg visítva....Bence, Bence...itt a hörid...(megfogni gyáva voltam:-)
      Hozzátartozik idén nem tudom mi van de az ötödik egér érzi magát nyugalomban a teraszunkon. Hol kutyatápban, hol horgászcuccok között! Jó dolguk van, az biztos! (amíg nem találkoznak a férfinéppel..)

      Törlés
  3. Hát, egy jó alapos szortírozás, nagytakarítás nálunk is aktuális lenne... Össze kell kapnom magam. Meg Félixet arra az időre likvidálni kell, és mivel az sem egyszerű, hát, a lomtalanítás vár... :-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahát ez az! Még a felmosás is kihívás, nem hogy lomtalantani..:-)))

      Törlés
  4. Én folyamatosan lomtalanítok már vagy harminc éve. S egyre több a kacatunk. Valamit nem jól csinálnék? :))

    VálaszTörlés