2013. február 21., csütörtök

Végre, végre...

....olyan jó idő van, hogy Csenge kint tesz vesz, én bent főzök! Annyira aranyos, ahogy tologatja a babakocsiját, idomítja a Tégla kutyust. Tavaly még nagyon féltékeny volt Csengére, Tégla, most úgy látom jó barátok lesznek.:-)))

Én nem tudom, hogy csináltuk idén, de nem voltunk betegek. Annyi helyről hallom a picurkákat, hogy betegek, de Csenge nem volt, és a többiek sem. Talán az ősszel egy kisebb nátha. Most is horkol éjjel Csenge, de a foga miatt, 4 örlő fog jön egyszerre. Na most, csak nem kiabáltam el valamit, és nem most jön a betegség, csak ezután...
Mai biggyesztés, Lasagnét csinálok, vagyis már sül. Pogácsát szeretnék sütni a napokban, lehet holnap lesz a napja, akkor nem kell rohangálni sehova (legalábbis eddig úgy néz ki:-)

19 megjegyzés:

  1. Jajj te lány, ne írj ilyeneket, én meg sem hallottam :)

    VálaszTörlés
  2. Nem nem! Nem betegszünk! Én ugyan nagyon elkaptam, de Nagyfiú nem. Kopp-kopp-kopp! Pogácsa jó ötlet! Nálunk is lesz valamikor. De ma kenyérsütés és bevásárlás, elvégre csütörtök van. Hétvégére gulyáslevest kívántam! :-)) Nemsokára nekünk is lesz macskánk! :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó is a gulyásleves!:-) Mellé a pogácsa?????
      Remélem azért Te is jobban vagy már!

      Törlés
  3. Ajjaj... szurkolok, hogy a blog átka ne érjen utol... De most hogy mondod mi sem voltunk betegek. ( Ha az orrfolyást nem számoljuk bele )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a szurkolást, annyi belefér szerintem!:-)

      Törlés
  4. Mi sem voltunk egész télen, ősszel betegek!!!Az első év nagyrésze orvoslátogatással/kórházlátogatással telt. És olyan büszke vagyok az erős fiamra, aki állja a sarat. A barátok mind betegek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügyesek vagytok! Mondjuk jó, hogy erősödik az immunrendszerük! Mikor akarod Kendust oviba adni?

      Törlés
    2. 3-4 évesen, majd meglátjuk mit hoz az élet. Te hogy tervezed?

      Törlés
    3. Én, ha minden jól megy, és azt mondta a védőnő még nem kötelező, akkor nem most szeptembertől, hanem utána. De ez még ugye messze van, addig ha lesz valamilyen munka, akkor lehet hamarabb. Azt beszéltük Zsoltival, december az már olyan semmilyen hónap, január februárban jó kis náthás, infulenzás idő....

      Törlés
  5. Hát, itt nálunk közel nulla fok, jeges szél, és hószállingózás... Még jó, hogy direkt nem éltem bele eddig magam a tavaszba. Most még rosszabbul esett volna...

    VálaszTörlés
  6. Akkor továbbra is jó egészséget! A kutyus vajon milyen apropóból lett elnevezve? Csak nem?!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, úgy néz ki mint egy tömb tégla.:-)))Szó szerint!
      De menhelyi kutyus, ott nevezték el, állítólag tégla gyár mellett találták!

      Törlés
  7. Rákiabáltál tegnap a jó időre.Hajnal óta havazik :(

    VálaszTörlés
  8. Az jó! Mi behavazódtunk az éjjel. :)
    Az is jó! Bablevessel, kis füstöléket belé. :)

    VálaszTörlés