2013. február 24., vasárnap

Látjátok...

....ott a jobb felső sorban a számlálót? Látjátok mi felé közelít?:-) Még ha a felét, csak én néztem meg:-))))), akkor is nagyon hálás vagyok Nektek, Kedves olvasóim! Mostanában érzem jó felé halad a blogolásom. Örülök, hogy nem naplószerű lett, hanem olyan eleven. És ezt nektek köszönhetem, 78 akik felvállaltátok, hogy olvastok, és nagyon sokszor írtok is! Ettől lett számomra kedves ez a blogolás. Jólesik mindig a visszajelzés, és mikor nem vagyok olyan jó passzban, soha nem hagytok magamra! Jól esik a névtelen hozzászólás, bár én még olyat nem kaptam, mert amíg ott van elköszönéskor a név, addig nekem nem névtelen. És soha nem kaptam bántó hozzászólást! De annak is örülök, ha valaki odaírja, nem ért éppen velem egyet, és megbeszéljük. Ettől, olyan baráti blog lett ez!
Tartsatok továbbra is velem, tudjátok, a köves teraszon, a színes székek között, én szoknyában, kötényben (na jó más ruha is lenne rajtam:-))Viszem a kávét, teát, kapucsínót. És mindenkinek a kedvenc sütiét. Süt a nap, csiripelnek a  madarak, és egymás szavába vágva meséljük az aznapi velünk történteket!:-)
Még egyszer KÖSZÖNÖM!

6 megjegyzés:

  1. Szép eredmény! 79 az a 78! :-)) És rám számíthatsz, én mindig jövök és írok és várlak, mert jó bekopogtatni Hozzátok (áprilisban ténylegesen is) és leülni egy pár szóra, egy kávéra! :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jöttök áprilisban haza? Akkor találkozzunk, ha lehet!!!!:-)))

      Törlés
  2. Én is néztem, hogy közelítesz a kerek számhoz!!! :-))) Gratula és írj tovább!

    VálaszTörlés
  3. Mi köszönjük. Biztos, hogy le fogok maradni a szép kerek számról, úgyhogy most Gratulálok hozzá. :)

    VálaszTörlés