2013. április 9., kedd

A bejegyzés címe....Nem tudom!

Nem tudom miért, ezt dúdolom napok óta. Régen hallottam, mostanában nem. Valahol mégis a fülembe csengett. (talán m1 Család barát, vasalás közben?)
Mostanában nagyon kevés zenét hallgatok, régen nagyon szerettem hallgatni, de most ha tehetem élvezem a csendet. Azt a keveset ami jut! Úgyis mindig van valami háttér zaj. Hol mese, hol a Viva tévé, hol foci...Na ezért is csodálkozom újra és újra a zenékre mostanában. Ez a zene, nem a kedvencem, a mondanivalója fogott meg...és ezért dúdolom, erősítem a lelkem vele, bíztatom magam..értitek ugye?
Vasárnap egyedül tévéztem. Semmi nincs mostanában a tévében hétvégén (se) ami nekünk bejön. Ritkán, nagyon ritkán van valami...így szépen mindenki elment aludni, én még nem mentem, Dunán volt egy film, régi, nagyon régi..Annyira élveztem, semmi hirtelen kamera váltás, na meg a halálom mostanában az állandó kamera mozgatás. Reklám sem volt...ott voltam az 1930 években. Jó volt nagyon. Pedig olyan nehéz, keserédes film. De nekem akkor pont ez kellett! Semmi komplikált sztori.

Ja és borult az összes tervem, így soha ne higgyétek el amit írok. Mert igaz ma vasaltam, de fönt is kellett porszívóznom, mert ihaj nagy kupi van, volt a gyerekeknél is. Valami rágcsálót hallottam az éjjel a szoba ajatónk előtt, de míg Zsolti nem jött haza, nem mertem kijönni, mikor kijöttem kosárral a kezemben, az összes rágcsáló a helyén volt, így rejtély mit hallottam. Állítólag beképzeltem....
És minek álltam mérlegre? Két kilóval többet mutatott, pedig én bizony nem érzem, és este sem eszek már, inkább éhes vagyok. Tehát semmilyen tervem nem működik....bruhahahaha...
De azért ma, bár nem sütött a nap, már érzem a tavaszt.:-)
És a mai biggyesztés, borsó főzelék ebédre, és tejberizs délutánra.
 

8 megjegyzés:

  1. Melyik volt az a film? Lehet,hogy ugyanazt néztük, de most így nem tudom.Összemosódnak a napok.:)
    Ó,nagyon kemény munka otthon lenni a gyerekekkel és a háztartás sárkánnyal,amelyiknek az egyik fejét kivégzed,erre kinő másik kettő tennivaló....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talpalatnyi föld, ez volt a címe. Ezt nézted Te is?

      A sárkány, nagyon jó hasonlat!:-)))))

      Törlés
  2. Hát én ezért nem tervezek be így semmit. Utálom, hogy sosem jön össze, mert valaki mindig belekavar. :)
    Ha egy-egy étkezést kihagysz, akkor annak simán lehet súlynövekedés az eredménye, mert a szervezeted hamar rájött a turpisságra, és gyorsan nekiállt raktározni. :) Szóval, egyél inkább... :)

    VálaszTörlés
  3. Nem kell éhezni, mert akkor a szervezet tényleg raktározásra áll be. Ha éhes vagy este, egyél egy répát, vagy kis gyümölcsöt, de azt sem 8 után. A legjobb, ha 6 után már nem eszel, de ha mégis, ne szénhidrát legyen. Viszont reggelizz bőségesen és ebédelj, akkor nagyon nem is kíván a szervezeted este enni. Nálam bevált, de tegnap este én is jól bevacsoráztam, mert nagyon éhes voltam és ma reggel kevesebbet mutatott a mérleg, mint tegnap. :-))
    Szóval hajrá Anikó! Én Veled tartok! :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:-)
      Ma nekem is kevesebbet mutatott, 1 kg-mal, de most tőlem porosodhat a mérleg nem állok rá..:-)

      Törlés
  4. Tartalékolsz, azért több. sok fehérje, tiszta evés. túró, tejföl, sajt. reggelire tönölyös kifli, abonett, felvágott, sok zöldség, vagy rántotta. semmi liszt, semmi cukor. irtam már, ha van időd Leslie Sansone gyaloglós tornája, egyszer elkezded rákattansz. Bármikor lehet, én este csinálom mikor már kevesebb a dolgom. Napközben egy natur joghurt, gyümölcs. vacsi is fehérje, salátával, szénhidrát semmi. meglesz az eredmény. teljes életmódváltás és olyan jól fogod magad érezni mint a csuda, olyan lesz mintha egy tisztitókúrát csináltál volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Laktózérzékenység miatt, nehezebb a tejes dolog evése, de azért eszek.
      Végre jonnek az ízes zöldségek gyümölcsök könnyebb lesz..
      Este meg megnézem ezt a gyaloglós tornát!:-)

      Törlés