2013. április 25., csütörtök

Na szóval....

...a napi bölcsesség az lett volna, hogy van ám előnye annak is, ha üres a hűtő. Mi??? Nem jöttetek rá????? Igen, igen...könnyű kitakarítani!:-)))))))))

Így ma már mennem kellett feltölteni. A Lidlbe járok, hetente. Ott veszek, lisztet, olajat, cukrot, úgy mindent. És tejtermékeket is, meg van olyan hús is, amit igen, pulyka mell pl. Ma vettem mindet, még virág föld is volt benne...és fagyi is, persze gazdaságos 2,5l vaníliás, hú az olyan finom, bár én nem ettem, mert olyan jóízűen lapátolták ebéd után a csajok, hogy gondoltam, egyék csak...nekik vettem.  Meg zöldség, gyümölcs is volt a kosárban. Bár a krumpli árától hátast dobok!:-( De hát a rakott krumpliba nem tehetek mást!:-)
Lényeg a lényeg, bár pelust nem veszek minden héten, nagyon sokat költöttem. Vagyis...


Közjáték....ne fesd pirosra a körmöd, a kisded előtt, mert ő az egész lábfejét kikeni, míg elbújik apja elől, vagy ha igen, a nyakig kaki mosás után, a körmét, lábát is suvickolhatod...pfúj...

Na szóval, ha nézem amit veszek, összeírom mennyi, és elosztom...nem sok, csak sokan vagyunk! :-)
Na mindegy, több nem lesz, kár rajta filózni, mennyi, az annyi...spórolok mint mindig, de azért még mindig jobban jövök ki a heti nagy bevásárlással, a menü írásával.Étel, nálunk kukába nem megy, és ez végül is nagyon jó!:-)

Na nem zagyválok tovább, ma megkapta Mesi a felvételiről a papírt is. Megnyugodott!:-) Fogszabályzáson is voltunk, ott is mondták neki, hogy nagyon jól alakul a foga..
Megyek ültetni, hamár vettem földet!:-)

10 megjegyzés:

  1. Gratulálok Mesinek!
    Tegnap mi is betévedtünk a Lidl-be. Vettem én is krumplit, de csak sebtében, az árát nem láttam, csak a kasszánál. Csipáztam is nagyon...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:-)
      Én állítom azért lett ennyi, mert mondogatták, hogy majd nézzétek meg mennyibe fog kerülni...

      Törlés
  2. Mi is heti menüt készítünk, és heti egyszer tartunk nagybevásárlást :) Itt, a helyi boltban csak esetleg pékárut, meg ha hirtelen kifogy valami, mert rablás, ami itt van.
    Milyen is lenne a rakottkrumpli krumpli nélkül? He-he-he... inkább ne képzeljük el :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt is a kisboltban nagyon drága minden, én is csak pékárút vezsek, ha kell.

      Törlés
  3. Gratulálok a lányodnak, biztos nagyon izgalmas lesz az új suli:) Egyszer el kéne jönnöd Norvégiába bevásárolni és sírva menekülnél haza, onnantól kezdve mindent olcsónak tartanál otthon:) Mi sem dobunk ki ételt, kivéve ha megromlott, de ez nagyon ritkán fordul elő. Jó ültetést, szép napot:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom drága ott is minden...:-(

      Igen, nagyon várja Mesi a sulit, de addig is, ballagásra készülnek, de nagyon..:-)

      Törlés
  4. Akkor ma átültettünk. Te virágot és tudást. Szép az élet. A suli miatt átrakódott minden egy nappal, így pénteken van a heti bevásárlás. Kíváncsi vagyok mennyi lesz az annyi, bár ebben a hónapban jócskán alatta vagyok a keretemnek. :-))

    Nézz be hozzám légy szíves, én is osztogatnék valamit Neked! ;-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem virágot, hanem paradicsomot ültettem.:-) Köszi a díjat, nagyon!!!
      De jó neked...hogy alatta vagy a keretednek! Irigyellek!!!:-)

      Törlés
  5. Ha már az osztogatásnál tartunk :) nézz be hozzám is :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is nagyon köszönöm a díjat! És amit írtál, mégjobban!!!!!:-)

      Törlés