2013. április 24., szerda

Amúgy!

Látszik, régen voltam beteg! Kis torokfájásom van, meg olyan semmisemjó érzésem, és meg akarok halni. Ebben csak azt tart vissza, hogy süt a nap, és igazán, aranyosak a cinkék, ahogy hordják a maradék magot, és a gumicsizmás 2 éves, is ahogy kézen fogva megy apukájával délelőtt, tesókkal délután a patakra, kis vödörrel.:-)
Tegnap Bence volt itthon, hőemelkedése volt, és ment a hasa..de neki nem fájt a torka, nekem igen!

És elraktam a téli dunyhákat, elővettem a nyáriakat, mert már rúgtuk le magunkról őket. Megköszöntem a téli melegítést és kértem jövőre is melegítsen!:-) Mert ugye már nem 14 fok van a hálóban hanem 20, igen 20!!!!!!

És amúgy írtam már, hogy nekem van a legjobb férjem a világon? Délelőtt a pecából jött haza, én éppen csapkodtam a pincében, mert elő lett adva apósom állttal a tökjónagypapi vagyok című jelent, én meg dühöngtem, hogy a legszívesebben elhívnám onnan Csengét, de hát a gyerek menni akar, és nem mondhatom neki, hogy  anyád haragszik nagyapádra, így ne menj! Na a lényeg, hogy Zsoltival reggelizik Csenge, mikor hoz egy csokor újhagymát apósom a reggelihez...na most akkor mi van???? Á, ennyit a témáról ez van. Elfogadom!!!!

Ma bab levest főztem, sok friss petrezselyemmel. És kuglófot sütöttem, csokit és apróra vágott diót tettem bele. Ahogy hallom, elaludt a Csenge így megyek egy kicsit gazolni...salalalala

8 megjegyzés:

  1. Úgy szép az élet, ha zajlik!:))

    VálaszTörlés
  2. Látod hiába süt a nap mindíg van valami ami elveszi a kedvünket! Nekem is tegnaptól fáj a torkom. Remélem mihamarabb rendbejössz és akkor szebbnek látod majd a világot is. Nagyon finomat főztél !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobbulást Neked is!
      Szép azért, nagyon szép, az élet!:-)

      Törlés
  3. Csapkodni jó, az levezet mindent. Nekem is kedvem lett volna, de más miatt. Viszont süt a nap és ez nagyon sokat javíthat az ember kedély- és egészségi állapotán! :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem semmi komoly!!!
      Bizony süt, tiszta jókedve van az embernek tőle..:-))

      Törlés