2013. április 16., kedd

Lehet...

...kicsit félreérthető voltam az előbbi írásommal? Ej, ez is bajom, nincsenek hangsúlyok, mimika...na meg nem is írónak születtem, gondolom ez a pár év alatt kiderült a számotokra.
És köszönöm a sok kedves szót, nem akarom abbahagyni a blogot, és bezárni sem, ennél intimebb dolgot úgysem írnék ott sem, azt hogy néha, néha nem tudok kiírni egy nevet, az csak pillanatnyi dolog, talán jobb is, utólag!:-))))

Különben is nem kényszer ez az egész, ahogy írtátok, nem is úgy érzem, mert hát senki nem várja el tőlem, hogy ezt leírjam, sőt inkább hamarabb írom mint kellene, talán az előző bejegyzés is ezt mutatja.
Azon gondolkoztam, belevágnék e újból a blogírásnak? IGEN! :-)
De jólesik az is hogy 3 éve elmúlt, hogy elkezdtem blogot írni. Néha visszanézek és megnyugtat, ugyanazt érzem most is....
Szóval minden rendben van. Simogattam a paradicsom palántákat ma is, és a dísz napraforgó magot is csak nézem, csak nézem, mikor bújik ki.:-) Meg az uborka, és a többi....:-)))
Csenge kis sírás után elaludt, juppi..így gyorsan felmostam, és kicsit kiülök a napra, ma már a levegő nyár illatú! Meg virág illatú, a barack fától!
Biggyesztés, spenótot főztem, meg 2 liter tejből gyógytejbegrízt.:-)))) Este sütök Zsoltinak egy kis kecske kolbászt!
 

6 megjegyzés:

  1. Anikó én meg sem lepődöm, minden második hónapban irsz valami ilyesmit.:D:D megszoktam, szeretem, hiányozna ez a részed is:):) jó hogy írsz és punktum!!:):) én is dilemmázom időnként...belefér.:) ÍRJ.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-)))))Bocsi, de akkorát nevettem! "Minden második hónapban írsz valami ilyesmit"!
      Na ja, hát ez is én vagyok!:-)))) De azért tudd, kicsit komolyan gondoltam!!!!;-)

      Törlés
  2. Én most csak berontottam ide, nem is olvastam, csak egy gyors üzenet: Figyeld a postást!!!:-)
    És ígérem olvasok is, írok is, ha lesz egy esős nap, vagy ágynak dönt valami nyavalya, vagy... nem is tudom de gondolok Rátok.
    Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Figyelem...:-)))

      Csak ne essen az eső, és ne döntsön le semmi nyavalya...elég, ha ránk gondolsz!:-)

      Törlés
  3. Mindig örülök, ha írsz, s olvaslak, ha nem is írok! Maradj ilyennek.

    VálaszTörlés