2013. április 26., péntek

Mikor...

...egy forró, kis test hozzám bújik, és érzem a lüktető mellkasát, hajának illatát, lány puha bőrét...nézem a piros arcát, és azt a nézést sosem feledem, ami azt súgalja; Anya, de jó hozzád bújni most is!
Akkor, bár nagyon jó érzés összebújni, védeni, vigasztalni, és a csöndben csak a kis szuszogást hallgatni, de azt kívánom, legyen a maszatos, virgonc, a nemet mondó, királylány újból, aki mezítláb rohangál a vödörrel újból....

Szeretném megköszönni a sok, sok díjat amit kaptam tőletek, inkább a szép szavakat! Nagyon, nagyon jólesik! El sem hiszitek mennyire!:-)

Nekünk most hosszú hétvége jön, igazán hosszú.....jövő csütörtökön megy mindenki dolgozóba...csak ez a betegség????Remélem ma kiheverjük, annyi mindent terveztünk..:-(

8 megjegyzés:

  1. Jobbulást!!! Szünet lesz a suliban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Domi! Nem lesz szünet a suliban, csak Zsolti kivett hétfőre, keddre szabit, és a gyerekek is itthon maradnak. Lazítanak kicsit, az év végi hajrá előtt!

      Törlés
  2. Teljes gyógyulást kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Jobbulást, nagyon jó hétvégét! Igazán nagyon nagyon jó dolognak tartom, hogy veszitek a bátorságot, és otthon tartjátok a gyerekeket, hogy együtt legyen a család. Ezt csodálom Bennetek! :-)) Szuperek vagytok!

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást nektek!
    (pedig már azt hittem, hogy egy darabig elfelejthetjük ezeket a fránya betegségeket)

    Töltsétek kellemesen a következő napokat...
    Suli szempontjából nálunk is lazaság lesz. (hétfőn áramszünet, kedden pedig osztálykirándulás)

    VálaszTörlés
  5. Jobbulást. :) Azért remélem nagyon hamar túl lesztek ezen, és tök jó lesz ez a nagyon hosszú hétvége.

    VálaszTörlés