2013. április 10., szerda

Ma reggel..

...először elértük, hogy mindenki fejvesztve rohanjon az iskolába, Zsolti kicsit pecázni.
Senkitől nem hallottam, hogy milyen jó nekem itthon!:-))) Csak az együttérző nézés maradt nekem!:-) Vajon miért is??? Á, nem egy kicsi, édes tesó miatt...
Jó, hogy koromsötét van, de nem esik az eső!Viszont tiszta víz minden, az éjszakai esőtől.
Jó, hogy már + 15 fokot is mond, jó nem erre, de jól hangzik...
Jó, hogy van egy 2 éves és négy hónapos kislányunk, mert biztosítva van az állandó mozgás, a csoki pakolás az arcon, a hajat kócoló (bárcsak szeretném, hogy bizergálják a hajam, de utálom), hiszti gép, akaratos, ilyenkor semmi sem jó, csak a nyafogás és a hiszti...beszélni semmit...
Jó, hogy van egy 15 éves és három hónapos is, aki nehezen ismeri el ami jó, neki is, nekünk is...
Jó, hogy van egy 12 éves és tíz hónapos, aki most csöndben figyel, és nyugodt, normális...de tudom a felszín alatt egy vulkán van..
Jó, hogy van egy 11éves és kilenc  hónapos is, mert akkora, hogy nem tud a kezével, lábával erejével mit kezdeni, néha kitör belőle az ERŐ, de még elpityogja magát ha tetten érem..mert legbelül még nem érti, hogy lett hirtelen ilyen nagy és erős...mikor ő még kicsi..
És jó, hogy van egy párom aki mindezt velem végigcsinálja...mert néha nagyon sok(k)!

De mennyivel edzettebb vagyok mint pár hónapja, már nem eszem magam rajta, túl tudok jutni a nehézségeken, és élvezni azokat a pillanatokat, amikor semmi gikszer nincs! Ritkán, de van ilyen, mint most is.:-))))

Mai biggyesztés, milánói makaróni. És boltba is kell mennem...délután. Sajnos a nagyobba...:-(

2 megjegyzés:

  1. Ez tüneményes volt újra!:)
    Kemény munka otthon a gyerekekkel, szerintem keményebb,mint eljárni dolgozni.
    Szóval te sem szeretsz nagy boltba menni?:)utálom....

    VálaszTörlés
  2. No ez az! Ezt érdemes lenne kedvenc lapomban, a Nők Lapjában is megjelentetni! Remek stílusérzés a magvas gondolatokhoz! Ezért (is) szeretjük Anikót! :-))

    VálaszTörlés