2013. április 5., péntek

NEM...

...nem, fáj a fejem, mert.....CSAK! És CSAK AZÉRT is hiszem, hogy nemsokára itt a jó idő, a NAPSÜTÉS!  Minden olyan kint a természetbe,mintha csak egy jelre várna. Nézem a rügyeket, már éppen kipattanna, de nem teszi...HAHÓ, jel...várunk!!!!
Tudom tudom, blablaba..már mindenki az időjárásról beszélget. DE már kint AKAROK lenni, nem csak kutya futtában, zizegve...És már nem a telet akarom beszívni az orromon, hanem a TAVASZT! Csoda, hogy Csenge így bírja. Én megint elfelejtettem tegnap mosolyogni, de mikor ránézek, és vigyorog ezerrel (tegnap hiszi mentes napunk volt), nem lehet morcosan ránézni.:-)
Amúgy tegnap volt még egy jó sztorim. Éppen már századjára kért meg az MSN, hogy telepítsem inkább a Skypet. Na én egyiket sem annyira használom, de néha igen. Jó, gondoltam telepítem. Erre, ugye ugrálok az engedélyezés, telepítés billentyűkre, mikor jön, hogy teszteljem a hangot, na jó...gondoltam, de mikor azt kérte, teszteljük a webcamerát, és hirtelen megláttam magam, először megijedtem. Hogy kócos voltam? Hát persze, reggel volt! De azok a karikák a szemem alatt, és a toka??? Majd kibuggyant belőlem a nevetés, forgattam jobbra a fejem, majd balra, sehogy sem volt ebből "címlap lány". Ezen annyira nem ütköztem meg, dehogy így lát Csenge engem, és még szerelmetesen is néz rám???? És a többiek????:-))) Persze nem a külső számít, de azért átgerebjézhetném néha a hajam, és igen is sokat kellene mosolyognom, mert erősen látszik rajtam fancsaliság! Na ma sem vagyok toppon...de nem kapcsolom be a kamerát, mert nem is sikerült telepítenem, szerintem, de sebaj! És a tükröket is messze kerülöm, még jó, hogy nem sok van a lakásban.

Rég biggyesztettem, ma valamilyen leves lesz, még nem találtam ki pontosan milyen és grízestészta, remélem van még barack lekvár a pincében...
 

12 megjegyzés:

  1. Bizony, egy idő után már az ember nem néz tükörbe 10 előtt...De a vebkamera igen gyilkos dolog egyébként is.

    VálaszTörlés
  2. Akkor most végre láthatunk is Benneteket beszélgetés közben.:-)

    Nekem fáj a fejem, pedig próbáltam elhitetni magammal, hogy NEM, ma tényleg NEM FÁJHAT. De azért én is bízom a jó időben. Tudod, a remény hal meg utoljára. A reményhal...

    Szép napot Nektek! (Itt esik...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ja, ha sikerül rendesen regisztrálnom!:-)))
      Nekem is fájT, a fejem, remélem nem fog jobban. Ja, a reményhal...aha...meg e meny...:-))))

      Nektek is szép napot! Meg hétvégét! Már itt is esik!:-(

      Törlés
  3. Jajj, de aranyos volt ez a bejegyzés - és ahogy Csenge néééz :)
    A fejed pedig NE fájjon!

    ui. Vió szerint én sem vagyok kövér :) édesek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már nem fáj köszi!:-)
      Édesek ezek a gyerekek!:-) Dehát így van ez rendjén!

      Törlés
  4. Anikó, Audrey Hepburn szerint ennyi az egész (talán hihetünk neki, elég szép volt:), mindenesetre érdemes kipróbálni: "A vonzó ajkak érdekében mondj kedves szavakat. A kedves szemekért keresd a jót az emberekben. A karcsú alakért oszd meg ételed az éhezőkkel. A szép hajért hagyd a gyermeknek, hogy ujjaival végigsimítsa naponta. A lelki egyensúlyért sétálj azzal a tudattal, hogy sohasem vagy egyedül."
    Ja, és fej ne fájj!
    ((()))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez olyan jólesett!!! Köszönöm szépen Adrienn!!!!:-)

      Törlés
  5. Igen, mosolyogni kell!
    :)))
    Néha nekem is sikerül belefeledkeznem a "problémákba" amin pláne, hogy nem tudok nevetni, de ilyenkor jönnek a lányok akik csesztetnek...
    -az a legrosszabb amikor megkérdezik tőlem, hogy miért vagyok mérges, pedig akkor szinte soha nincs semmi bajom, egyszerűen csak nem nevetek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az ember néha(én sokszor) mogorván nézek, és az a baj, hogy az marad az arcon.:-( És sokszor tőlem is megkérdezik a gyerekek,mi bajom van?:-)

      Törlés
  6. Remélem, már nem fáj a fejed!
    Én egy csomószor összehúzom a homlokom. Nekem se kéne...:-)))

    VálaszTörlés
  7. Anikó, nagyon tetszik a bejegyzésed, én is hányszor veszem észre magamon, hogy mogorvára veszem a figurát, pedig semmi okom rá. Ha nem haragszol, Adrienn idézetét magammal viszem. :)) Eszter

    VálaszTörlés